200 Gbit

De PL-2000 series van PacketLight is een multi-protocol muxponder / transponder van 200 G voor het bouwen van optische transportnetwerken met hoge capaciteit. Dankzij de flexibele architectuur kan hetzelfde apparaat worden gebruikt in meerdere applicaties en worden aangepast aan netwerkgroei en -wijzigingen.

PL2000M

De PL-2000M van PacketLight is een multigevoelige muxponder / transponder van 200 G voor het bouwen van optische transportnetwerken met hoge capaciteit. Dankzij de flexibele architectuur kan hetzelfde apparaat worden gebruikt voor meerdere toepassingen en worden aangepast aan netwerkgroei en -wijzigingen.

De PL-2000M biedt een hoge transportcapaciteit van 200 G over een enkele golflengte. De oplossing voldoet aan de vraag van de markt naar een laag stroomverbruik en besparing in rackruimte, waardoor de algehele CAPEX en OPEX worden verlaagd. Daarnaast kan eenvoudig en kosten effectief services worden uitgebreid en de capaciteit van DCI (datacenter-interconnect) en metronetwerken verhoogd. De PL-2000M ondersteunt een flexibele mix van 10G / 40G / 100G-clientinterfaceprotocollen in verschillende muxponder- en transponderbedieningsmodi, waarbij verschillende protocollen en snelheden worden gecombineerd via een enkele uplink van 200 G.

Flexibel ontwerp

Het PL-2000M 1U-apparaat ondersteunt maximaal twee geïntegreerde optische versterkers en een optische switch. Het is de kleinste, meest geïntegreerde transportoplossing in zijn soort, met een bereik tot 200 km / 42dB zonder tussenliggende locaties en 1.000 km met inline-sites.

Krachtige functieset

De PL-2000M levert carrier-grade, high-end 200G-oplossingen, geschikt voor meerdere applicaties en protocollen voor bedrijfs- en datacenternetwerken, zoals data, opslag, video en TDM (time-divisional multiplexing). Het product ondersteunt op standaarden gebaseerde Layer-1-codering, die per service of per uplink kan worden geconfigureerd.

Download Datasheet