Huawei network

/Huawei network
Huawei network2019-11-09T15:28:01+00:00

Huawei network specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een Huawei network op kan zetten? Wij zijn een bedrijf dat ondersteuning kan bieden op het gebied van het ontwerpen van een datacenter. Netways Europe heeft een gemotiveerd team dat altijd voor u klaarstaat! Ons team heeft veel ervaring en weet waarover het praat. Een Huawei network opzetten is lastig en daarom helpen wij u graag. Wij werken aan oplossingen en denken niet in problemen. Er is namelijk voor elk probleem een oplossing! Netways Europe doet al meer dan 20 jaar mee in het vak en is uitgegroeid tot een begrip in hun vakgebied. In de afgelopen 20 jaar heeft ons team ervaring opgedaan op het gebied van netwerk ontwerp en datacenter ontwerp. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?  Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Huawei network van Netways Europe

Onze expertise is professioneel advies op maat voor uw netwerk. Heeft u al een idee hoe u uw datacenter wilt inrichten? Leg uw wensen bij ons neer en wij ondersteunen en adviseren u graag bij het realiseren van een datacenter ontwerp dat voldoet aan uw wensen. Wij hebben al verschillende datacenter ontworpen en kunnen u volledig ontzorgen. Wij bieden een totaaloplossing van het ontwerp van uw datacenter, tot de benodigdheden en aansluitingen. Ook voor als u nog geen idee heeft over hoe u het netwerk wilt inrichten, kunt u bij ons terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwerken dit graag in een ontwerp op maat voor u.  

Klantgerichte methode

Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Dit houdt in dat wij uw wensen belangrijk vinden en niet werken vanuit een standaard systeem, maar voor ons elk project volledig maatwerk is. Wij maken samen met u een ontwerp dat volledig naar wens is. U moet tenslotte met het Huawei network werken. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u vanuit de bouwstenen die wij opzetten een goedlopend datacenter ontvangt. Nadat het ontwerp klaar is, wordt het door onze experts getest. Mochten er nog foutjes inzitten, halen onze experts deze eruit voor u het netwerk zelf in gebruik heeft genomen. Na goedkeuring van onze experts komt het naar u toe en kunt u zelf gaan profiteren van uw Huawei network.   

Meer weten over Huawei network?

Netways Europe regelt voor u een datacenter of netwerk op maat. Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern gewaarborgd is. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van technisch advies, netwerkontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en xPON. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen!