Datacenter oplossingen

/Datacenter oplossingen
Datacenter oplossingen2020-01-22T09:05:21+00:00

Datacenter oplossingen nodig?

Loopt u tegen problemen aan met uw huidige datacenter? Bent u op zoek naar datacenter oplossingen? Wij hebben een team experts voor u klaar staan die de problemen in uw datacenter kunnen oplossen. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies waar wij over praten. Wij denken niet in problemen maar gaan op zoek naar de passende oplossing voor uw datacenter. Heeft u problemen met uw Huawei datacenter en bent u op zoek naar datacenter oplossingen? Zoek niet verder en benader ons! Wij helpen u graag met passende oplossingen zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw datacenter.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Datacenter oplossingen bij Netways Europe

Wij zijn dé specialist op het gebied van datacenter oplossingen. Daarnaast ontwikkelen wij zelf toepassingen die onder ons toezicht gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Met ons team met specialisten kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij kennen de producten door en door! Wanneer u op zoek bent naar datacenter oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk uw datacenter weer aan de gang krijgen zodat u weer aan uw netwerk kunt werken.

Jarenlange ervaring in datacenter oplossingen

Wij zitten al jaren in het vak en nemen elke ervaring mee naar de volgende klant. Wij kunnen uw datacenter realiseren, ontwerpen en onderhouden. U kunt ook van elk van onze diensten afzonderlijk gebruik maken. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en deze vervolgens te verwerken in uw datacenter op maat. Heeft u al een datacenter en wilt u deze aanpassen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast het realiseren, ontwerpen en onderhouden, kunt u bij ons ook terecht voor de benodigdheden en aansluiting. Dit alles bij elkaar noemen wij de totaaloplossing. Hieronder valt ook de support en service bij storingen en vragen. Loopt uw datacenter niet helemaal zoals gehoopt? Wij helpen u graag!

Meer weten over datacenter oplossingen?

Wilt u graag meer weten over de producten en diensten die wij aanbieden? Wij vertellen u er graag meer over. Wij zijn gevestigd in Houten en vanuit deze basis regelen wij alle datacenters. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en met deze werkwijze maken wij elk datacenter op maat. Wij zijn de specialist op het gebied van technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service.