Voyager

Een open benadering voor transport, switching en routing

De behoefte aan een meer schaalbare en kosteneffectieve datacenter-interconnect (DCI) -infrastructuur is nog nooit zo groot geweest als vandaag de dag. De open benadering stelt elke leverancier in staat om nieuwe hardware en software aan een oplossing toe te voegen en kan zodoende de beste oplossing bieden.

Transformatie van optische netwerken

De best presterende netwerktechnologieën op het gebied van bandbreedte en bereik zijn op glasvezels gebaseerde technologieën.
Voyager is ’s werelds eerste open pakket optisch platform dat dense wavelengh multiplexing (DWDM) combineert technologie met switching- en routeringsfunctionaliteit. De basis van dit platform is door facebook ontwikkeld voor hyper-scale datacenters. Adva en Cumulus hebben intensief samen gewerkt om de oplossing ook commercieel beschikbaar te maken. Door hardware en software te dis-aggregeren, kan elke component afzonderlijk ontwikkelt worden en kan meer bandbreedte leveren tegen een grotere kostenefficiëntie. Gebruikmakend van state-of-the-art open pakket-optische technologie, zorgt het Voyager-platform voor een snellere time-to-market en een lagere toetredingsdrempel voor nieuwe technologieën.

De voordelen:

Het Linux-netwerkmodel inzetten voor pakket optische netwerken om de automatisering van datacenters uit te breide en integratie mogelijk te maken.

Software-defined coherent 200G DWDM optische verbindingen voor het optimaliseren van de verhouding tussen capaciteit en bereik.

Uw eigen merk optics selecteren voor elk van de volledig open QSFP28-clientpoorten

Volledig geïntegreerd in de open optisch-laag FSP van ADVA Netwerkmanager voor traditioneel beheerde architecturen. Daarnaast kan de Voyager ook geïntegreerd worden het netwerkmanagement systeem van uw keuze.

De voyager is uitgerust met een Layer 2-forwarding engine met hoge capaciteit en veel Layer 3-routeringsmogelijkheden

Er is voor de Voyager volledige ondersteuning en support beschikbaar.

Download Datasheet