Huawei networks specialist nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Huawei networks ontwerpt? Netways Europe biedt ondersteuning aan voor het inrichten van een datacenter of een netwerk op maat. Door onze jarenlange ervaring in de netwerkindustrie beschikken wij over uitstekende kennis van alle gangbare technieken. Daarbij is voor ons de term: ‘Weet wat u verkoopt en verkoop wat u weet’ een belangrijk uitgangspunt binnen onze bedrijfsvoering. Zo heeft Netways networks bewust besloten haar portfolio beperkt te houden om zodoende diepgaande kennis te ontwikkelen. Daarom kunnen wij ons ook de specialist op het gebied van Huawei networks noemen. Wij kennen de producten die wij aanbieden tot in detail dus kunnen wij onze relaties voorzien van een goed gefundeerd advies.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Huawei networks van Netways Europe

Op zoek naar een Huawei networks specialist? Als u ondersteuning nodig heeft bij het ontwerpen van uw ethernet- of glasvezelnetwerk, dan zijn wij u graag van dienst. Samen met u, en zo nodig met de input van fabrikanten, maken wij een ontwerp dat past bij uw bedrijf. Daarbij wordt er gekeken naar eventuele knelpunten en naar een passende oplossing. Hierbij worden ook aspecten als CaPex en Opex meegewogen in de totaal oplossing. Netways heeft door de jaren heen vele afnemers ondersteund bij het ontwerp. Wij bieden u naast het ontwerpen van een Huawei networks ook professioneel advies zodat u precies weet waar u aan toe bent met een datacenter op maat. Heeft u bepaalde wensen met betrekking tot de inrichting van uw datacenter? Geef dit door aan ons en wij verwerken dit in het eerste concept.

Huawei networks via klantgerichte methode

Na ingebruikname kunnen wij u blijven ondersteunen bij het operationeel houden van uw netwerk. Deze hulp verlenen wij op basis van service contracten. Hier zit u nooit voor lange tijd aan vast omdat het altijd anders kan lopen dan u gepland heeft. Service contracten zijn er in standaard vormen of ze worden volgens uw wensen op maat opgesteld en uitgevoerd. Het is belangrijk dat het netwerk volledig aansluit bij uw bedrijf. Netways beschikt over een support portal waar u ons kunt raadplegen voor technische hulp.

Is uw Huawei networks aan vervanging toe?

Wij refurbishen uw oude apparatuur voor een tweede leven of indien u dat wenst recyclen wij uw oude apparatuur en zorgen wij voor een milieu vriendelijke verwerking en hergebruik van zoveel mogelijk grondstoffen. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Voor alle diensten rondom een Huawei networks opstellen, kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.