ADVA services

Bent u op zoek naar ADVA services? Heeft u al een datacenter of wilt u graag een datacenter op laten zetten? Dan bent u bij Netways Europe aan het juiste adres. ADVA staat voor gegevens-, spraak- en videosignalen verzenden met native snelheden en de laagste latency. Dit kan door ons worden toegevoegd aan uw huidige netwerk. De laatste jaren is er veel veranderd in de maatschappij en dat geldt ook voor het datanetwerk. Het kan nog nauwkeuriger worden opgeslagen en door verschillende producten toe te voegen komen alle bouwstenen bij elkaar. Op het moment dat wij de laatste bouwsteen aan uw datanetwerk hebben toegevoegd heeft uw datanetwerk maximale capaciteit. U kunt onze producten zien als de bouwstenen voor de netwerken van morgen en die maken het mogelijk om steeds meer gegevens over de hele wereld te transporteren. Van de edge tot de metro en tot de lange afstandsverbindingen; ADVA services creëert intelligente, software-geautomatiseerde oplossingen die toekomstige generaties van netwerken zullen voorzien en kunnen worden aangepast aan de toenemende bandbreedtevereisten.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

ADVA services nodig?

Bent u op zoek naar een wereldwijde provider van optische netwerk oplossingen? Met innovatieve optische en ethernet transport oplossingen legt ADVA services het fundament voor netwerken waarvan optimale snelheden worden verwacht. Bent u er klaar voor om enterprise netwerken te starten? Bent u er ook klaar voor om met een datacenter te gaan werken met een zeer hoge bandbreedte? Wacht dan niet langer en voeg de ADVA services toe aan uw datanetwerk. 

ADVA services met recycling, support en service

ADVA is zeer prominent aanwezig in de markt waar ethernet verkeer over grote afstanden getransporteerd moet worden en waar dit verkeer gecombineerd wordt over één glasvezel. Heeft u een datanetwerk waar u vanaf wilt? Ook voor het recyclen bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u de nodige support en ondersteuning kan bieden bij het opzetten van een datanetwerk of dat kan helpen bij problemen waar u zelf niet uit komt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over Netways Europe

Netways Europe is dé importeur en Value-add distributeur die zich met een team van specialisten onderscheidt door een consultatieve marktbenadering. Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten. Bij onze werkwijze staat een klantgerichte methode centraal. Dit houdt in dat wij samen met u werken aan de juiste oplossing voor uw datanetwerk. Loopt u tegen problemen aan of wilt u graag een extra bouwsteen toevoegen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze diensten.