Muxponders

PacketLight biedt een een zeer geïntegreerd transponder / muxponder-platform voor het aanbieden voor de optische transportlaag, die een verscheidenheid aan client services-protocollen ondersteunt, waaronder: 10G / 40G / 100G/200G LAN, STM64 / OC-192, OTU2 / OTU2e en Fibre Channel .

100 Gbit

De modulaire PL-1000GM-oplossing biedt zeer kosteneffectief 100G transport. De PL-1000GM maakt gebruik van op standaarden gebaseerde, pluggable, optische modules op alle optische interfaces op zowel de client als de lijnen. De oplossing voldoet aan de vraag van de markt naar een laag stroomverbruik en besparing in rackruimte, waardoor de totale CAPEX en OPEX worden verlaagd en de capaciteit van bedrijfs- en metronetwerken eenvoudig en kosteneffectief kan worden vergroot.

Lees Meer

200 Gbit

De PL-2000 series van PacketLight is een multi-protocol muxponder / transponder van 200 G voor het bouwen van optische transportnetwerken met hoge capaciteit. Dankzij de flexibele architectuur kan hetzelfde apparaat worden gebruikt in meerdere applicaties en worden aangepast aan netwerkgroei en -wijzigingen.

Lees Meer