Adva optical networking

/Adva optical networking
Adva optical networking2020-03-10T19:11:31+00:00

ADVA optical networking

Bent u op zoek naar ADVA optical networking? Heeft u al een datacenter of wilt u graag een datacenter op laten zetten? Voor beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten als het gaat over datacenters. Wij zijn een groot bedrijf waar alles draait om een passend datacenter. Wij vinden het belangrijk dat het datacenter volledig op maat gemaakt is. Zoekt u een groot bedrijf met een team van specialisten die u goed van dienst kan zijn bij het bouwen van uw datacenter? Een ADVA optical networking is voor ons makkelijk toe te voegen aan uw huidige datacenter. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op onze website vertellen wij u graag meer over onze ADVA optical networking producten en onze diensten.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

ADVA optical networking nodig?

ADVA optical networking is een telecomaanbieder. ADVA levert netwerkapparatuur voor data, opslag- spraak- en videodiensten. Vele bedrijven zijn aangesloten bij ADVA dat inmiddels een  personeelsbestand van meer dan 1800 werknemers heeft opgebouwd. Daarnaast bieden wij diverse diensten aan die u ondersteunen bij de beste oplossing voor uw klanten. Zo kunnen wij u voorzien van technisch advies. Wij hebben namelijk diepgaande kennis van de producten die wij verkopen en geven u relevante adviezen om tot een goede oplossing te komen. Daarnaast zijn wij het adres voor consulting. Heeft u al een datacenter maar beschikt u niet over voldoende kennis en ervaring om uw organisatie te voorzien van de juiste informatie? Wij helpen u graag op weg en vertellen u meer over de mogelijkheden van het datacenter.

ADVA optical networking met recycling, support en service mogelijk

Op zoek naar ADVA optical networking? Wilt u graag een datacenter implementeren maar lukt het toch niet helemaal zoals u voor ogen had? U kunt bij ons de aangekochte componenten laten assembleren, pre-stagen en testen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Weet u al van welke dienst u gebruik wilt maken? Wij geven u graag meer informatie over de diensten die wij u aan kunnen bieden. Wij staan graag voor u klaar om de nodige support en service te geven op het gebied van datacenter.  Wij kunnen u de nodige kennis en expertise bieden die nodig is voor het operationeel houden van uw netwerk omgeving. Wij bieden hiervoor standaard (fabrieks) service contracten of, indien gewenst, service contracten op maat. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons!