Adva optical networking

/Adva optical networking
Adva optical networking2019-08-05T10:05:59+00:00

ADVA optical networking

Bent u op zoek naar ADVA optical networking? Zoekt u een groot bedrijf met een team van specialisten die u goed van dienst kan zijn voor het bouwen van uw datacenter? Zoekt u een ADVA optical networking product waarbij u support en service nodig heeft? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten staan wij graag voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Op onze website vertellen wij u graag meer over onze ADVA optical networking producten en onze diensten. 

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

ADVA optical networking nodig?

ADVA optical networking is een telecomaanbieder die netwerkapparatuur levert voor data, opslag- spraak- en videodiensten. ADVA heeft wereldwijd een personeelsbestand van meer dan 1800 werknemers. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om zelf uw datacenter te bouwen. Onze specialisten bieden u technisch advies en een netwerk ontwerp aan. Samen met u bespreken wij uw wensen en maken uw datacenter precies zoals u dat nodig heeft. Naast het ontwerp testen wij uw gewenste product uitvoerig. Neemt u een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele producten en diensten die wij u aanbieden voor uw gewenste datacenter. Wij zijn de specialist voor ADVA Optical Networking.

Recycling, support en service

Bij Netways Europe bieden wij u verschillende diensten aan. Naast het leveren van data producten bent u bij ons aan het juiste adres voor support en service. Onze service gaat verder dan alleen het bouwen van uw gewenste datacenter. Na het testen en onderzoeken van uw product blijven wij u onze support aanbieden. U kunt te allen tijde op ons terugvallen. Netways Europe werkt met een groot team van specialisten. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u goed van dienst kunnen zijn. Netways Europe biedt u ook producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Hierbij zorgen wij dat de kennis intern gewaarborgd is. Netweys Europe is zich ook erg bewust van het milieu. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat wij producten recyclen. Wij refurbishen uw oude apparatuur voor een tweede leven of indien u dat wenst recyclen we uw oude apparatuur. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking. 

Meer weten over ADVA optical networking?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en bent u benieuwd wat onze producten en specialisten voor u kunnen betekenen? U kunt ons vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers staan u graag te woord.