Sub-100 Gbit

De PL-1000TE van PacketLight is een geavanceerd alles-in-een DWDM- en CWDM-optische transportproduct dat tot 8 transponders ondersteunt met een flexibele mix van op de industrie standaard gebaseerde protocollen.

Het apparaat integreert een rijke en kostenbesparende functieset in een 1U-chassis met laag energieverbruik en de optische coderingsmogelijkheden van Layer-1. Door een verscheidenheid aan multi-rate services te combineren, biedt de PL-1000TE maximale flexibiliteit en schaalbaarheid voor glasvezelconnectiviteit.

Flexibel ontwerp

De PL-1000TE is ontworpen voor DWDM-, CWDM- en dark fibre-toepassingen die een hoge doorvoercapaciteit en lage latency-, gegevens-, opslag- en TDM-connectiviteit vereisten. Door een verscheidenheid aan multi-rate services te combineren, biedt de oplossing maximale flexibiliteit en schaalbaarheid voor glasvezelconnectiviteit.

Krachtige functieset

De PL-1000TE maakt een eenvoudige upgrade of uitbreiding van de vereiste services mogelijk door simpelweg de benodigde pluggable optische modules (SFP’s / SFP +) toe te voegen aan de beschikbare slots of door PacketLight’s stapelbare oplossing met meerdere chassis te implementeren. Deze architectuur biedt  schaalbaarheid tegen minimale kosten.

Download Datasheet