ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

De oplossing biedt zeer flexibele golflengte-routeringsmogelijkheden die geschikt zijn voor mesh, ring, lineaire add / drop, core en edge DWDM-netwerktopologieën. De PL-1000RO ondersteunt kleurloze, richting onafhankelijke, voor zowel 50 GHz als 100 GHz netwerken.

Flexibel ontwerp

De PL-1000RO ROADM wordt dynamisch geconfigureerd om geselecteerde golflengten in of uit koppelen op elk knooppunt in het netwerk en de capaciteit van het netwerkknooppunt zo nodig naadloos te veranderen. Bovendien handhaaft het automatisch de equalisatie- en vermogensbalans van de toegevoegde en overbrugde golflengten.

Het product integreert een EDFA voor het versterken van de golflengten en een tunable dispersiecompensatiemodule (DCM) voor het leveren van effectieve en flexibele golflengtetrajecten.

Krachtige functieset

De PL-1000RO ROADM vereenvoudigt het netwerkbeheer en verlaagt de bedrijfskosten (OPEX) door een snelle implementatie van nieuwe golflengten op afstand mogelijk te maken. Het product is volledig geïntegreerd met de transponder / muxponder- en OTN-productfamilies van PacketLight en wordt beheerd vanuit het PacketLight LightWatch ™ NMS-platform.

Download Datasheet