Optical Amplifier

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogens voor het bouwen van langeafstands-DWDM-oplossingen.

De PL-1000IL biedt versterking voor een reeks optische oplossingen, beginnend bij een enkele golflengte, tot volledige ITU C-band 96 DWDM-golflengten. De eenheid bevat vier hoofdtypen met lage ruis, Erbium-gedoteerde vezelversterkers (EDFA’s), booster, inline en voorversterker en Raman-versterker.

Flexibel ontwerp

De EDFA’s zijn vermogen instelbaar en afgevlakt en hebben een hoge optische signaal / ruisverhouding (OSNR), waardoor meerdere EDFA’s in cascade kunnen worden geplaatst om een versterkte OTN-verbinding over lange afstanden te realiseren zonder de noodzaak van re-generators of voor het bouwen van ROADM-oplossingen.

Krachtige functieset

De PL-1000IL wordt op afstand volledig beheerd, geconfigureerd en gemonitord als onderdeel van het netwerk, via Optical Supervisory Channel (OSC). Bovendien ondersteunt de PL-1000IL zowel de automatische versterkingsregeling (AGC) als de automatische vermogensregeling (APC). De versterkers kunnen worden afgestemd op de netwerkbehoeften en worden gecontroleerd door PacketLight’s gratis webgebaseerde managementtool of PacketLight LightWatchTM NMS.

Bovendien kan de PL-1000IL een mux / demux, een optische switch bevatten en dienen als edge toepassing.

Download Datasheet