QSFP28

Opticonnect biedt een serie QSFP28 (Quad, 4-channel,Small Form-factor Pluggable 28) transceivers voor communicatie over glasvezel met datasnelheden tot 100Gbps en afstanden tot 30km. De QSFP28 Optics zijn gestandaardiseerd en kunnen worden toegepast in verschillende type hardware; Switches, routers en servers van verschillende fabrikanten.

Opticonnect biedt een complete reeks van standard QSFP28 Optics. Opticonnects QSFP28 Optics zijn beschikbaar in datasnelheden tot 100Gbps. Waarbij Opticonnect de keuze biedt uit een vaste datasnelheid, een verstelbare datasnelheid (Multirate) en met of zonder Digital Diagnostics Monitoring (DDM). Afhankelijk van het type glasvezel ondersteunen de QSFP28 Optics een afstand tot 30km zonder behulp van optische versterking.

Standard Dual Fiber
Standard Dual Fiber QSFP28 tranceivers zijn geschikt voor een enkele verbinding, zoals een verbinding tussen twee switches. Opticonnect biedt Optics voor zowel MultiMode als SingleMode vezels, die toepasbaar zijn in de gangbare netwerkapparatuur. Opticonnects Dual Fiber QSFP28 Optics zijn beschikbaar in datasnelheden van 25Gbps(4×25) tot 100Gbps. Waarbij Opticonnect de keuze biedt uit een vaste datasnelheid, een verstelbare datasnelheid (Multirate), met of zonder Digital Diagnostics Monitoring (DDM) en afstanden tot 30km.

Product naamOmschrijvingExtra informatie
QSFP28-SR4 QSFP28 module, 100Gigabit SR4, MTP/MPO, 100m, 4xMM  850nm
QSFP28-LR4-10QSFP28 module, 100Gigabit, LR4, 10km, SM, CWDM, 1296-1309nm
QSFP28-LR4-20QSFP28 module, 100Gigabit, LR4, 20km, SM, CWDM, 1296-1309nm
QSFP28-ER4-30QSFP28 module, 100Gigabit, LR4, 30km, SM, CWDM, 1296-1309nm

QSFP28 serie nodig?

Heeft u een complex netwerk en wilt u een optimale netwerkverbinding? Dan heeft Netways Europe de oplossing voor u! Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren en bieden een serie QSFP28 aan dat supersnelle glasvezelcommunicatie over grote afstanden mogelijk maakt. QSFP28 is een pluggable optical tranceiver. Pluggable optical tranceivers oftewel Optics zijn de basis bouwstenen van optische netwerken. QSFP28 is een product van Opticonnect dat gebruiksvriendelijke producten ontwikkeld van hoge kwaliteit. Het is hun én onze missie om de planning, installatie en onderhoud van complexe optische netwerken te vereenvoudigen. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). De QSFP28 serie bestaat uit diverse producten. Wij adviseren u graag welk product voor uw organisatie het meest geschikt is. Ons aanbod van diensten is breed. Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Wilt u een bedrijfsnetwerk dat optimaal presteert? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Ons grote team van specialisten heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren waarbij de focus sterk ligt op glasvezelcommunicatie. Wij denken graag met u mee over een netwerk dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Producten van hoge kwaliteit

Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. De term ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’ is een belangrijk uitgangspunt binnen onze bedrijfsvoering. Onze specialisten weten waar zij over praten. Wij hebben daarom bewust een beperkte portfolio zodat we al onze producten tot in detail kennen. Netways Europe ontwikkelt ook zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche van glasvezelcommunicatie.

Meer weten over QSFP28?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt ons met al uw vragen benaderen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, onze aanpak en onze diensten. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag! Wilt u een snel, flexibel, veilig en betrouwbaar netwerk? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres! Geen onbelangrijk detail: onze productlijnen behoren tot de meest energiezuinige in de branche. Wij onderscheiden ons door een zeer klantgerichte methode waarbij wij sámen met u werken aan de juiste oplossing. Zorg ervoor dat uw netwerk moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en dat u klaar bent voor de toekomst!