QSFP+

Opticonnect biedt een serie QSFP+ (Quad, 4-channel,Small Form-factor Pluggable +) transceivers voor communicatie over glasvezel met datasnelheden tot 40Gbps en afstanden tot 40km. De QSFP+ Optics zijn gestandaardiseerd en kunnen worden toegepast in verschillende type hardware; Switches, routers en servers van verschillende fabrikanten.

Opticonnect biedt een complete reeks van standard QSFP+ Optics. Opticonnects QSFP+ Optics zijn beschikbaar in datasnelheden tot 40Gbps. Waarbij Opticonnect de keuze biedt uit een vaste datasnelheid, een verstelbare datasnelheid (Multirate) en met of zonder Digital Diagnostics Monitoring (DDM). Afhankelijk van het type glasvezel ondersteunen de QSFP+ Optics een afstand tot 40km zonder behulp van optische versterking.

Standard Dual Fiber
Standard Dual Fiber QSFP+ tranceivers zijn geschikt voor een enkele verbinding, zoals een verbinding tussen twee switches. Opticonnect biedt Optics voor zowel MultiMode als SingleMode vezels, die toepasbaar zijn in de gangbare netwerkapparatuur. Opticonnects Dual Fiber QSFP+ Optics zijn beschikbaar in datasnelheden van 10Gbps(4×10) tot 40Gbps. Waarbij Opticonnect de keuze biedt uit een vaste datasnelheid, een verstelbare datasnelheid (Multirate), met of zonder Digital Diagnostics Monitoring (DDM) en afstanden tot 40km.

Product naamOmschrijvingExtra informatie
QSFP-SR4 QSFP+ module, 40Gigabit SR4, 100m, MM  850nm
QSFP-LR4-10QSFP+ module, 40Gigabit, LR4, 10km, SM, CWDM, 1270-1330nmDatasheet
QSFP-LR4-20QSFP+ module, 40Gigabit, LR4, 20km, SM, CWDM, 1270-1330nm
QSFP-LR4-30QSFP+ module, 40Gigabit, LR4, 30km, SM, CWDM, 1270-1330nm
DAC (QSP+, High speed Direct attached cable)
DAC-QQ-40-1QSFP+, High speed Direct Attach Cable, 40Gbps, 1m, 4 Channels 10/5/2.5Gbps, AWG 30Datasheet
DAC-QQ-40-3QSFP+, High speed Direct Attach Cable ,40Gbps, 3m, 4 Channels 10/5/2.5Gbps, AWG 30Datasheet
DAC-QQ-40-5QSFP+, High speed Direct Attach Cable, 40Gbps, 5m, 4 Channels 10/5/2.5Gbps, AWG 28Datasheet
AOC (Active Optical Cable, QSFP+ to SFP+)
AOC-QS-40-1QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 1 meter
AOC-QS-40-3QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps, 3 meter
AOC-QS-40-5QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 5 meter
AOC-QS-40-10QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 10 meter
AOC-QS-40-25QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 25 meter
AOC-QS-40-100QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 100 meter

QSFP specialist nodig?

Bent u geïnteresseerd in communicatie over glasvezel en bent u op zoek naar een netwerk specialist die kan zorgen voor een optimale netwerkverbinding? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Wij werken alleen met producten van fabrikanten die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd. De kennis van deze producten is altijd intern geborgd. Wij bieden de QSFP serie van Opticonnect aan voor supersnelle glasvezelcommunicatie over grote afstanden. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Met QSFP wordt de planning, installatie en onderhoud van complexe optische netwerken vereenvoudigd. Wij zorgen voor een netwerk dat aansluit op de behoeften van uw organisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen, installeren en beheren van netwerken. Ons dienstenaanbod is breed en bestaat uit het geven van technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Bent u niet tevreden over uw huidige netwerk? Neem contact op met Netways Europe. Met onze diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezel communicatie gaan ons grote team van specialisten ook graag voor uw organisatie aan de slag.

Klaar voor de toekomst met QSFP

Met een QSFP module is het netwerk van uw organisatie klaar voor de toekomst en kan het moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunen. De QSFP modules zijn in verschillende variaties verkrijgbaar en kunnen worden toegepast in verschillende types hardware: switches, routers en servers van verschillende routers. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw organisatie. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering. Onze productlijnen behoren tot de meest energiezuinige in de branche. Als u ons inschakelt voor optimalisatie van uw netwerk dan zorgen onze specialisten gegarandeerd voor een flexibel, snel en veilig netwerk.

Vragen over QSFP?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze. Voor een netwerk dat 24/7 operationeel moet zijn biedt Netways Europe de juiste oplossing. Met een goed ontworpen netwerk is de communicatie binnen uw organisatie gewaarborgd. Of het nu gaat om verbinden van nevenlocaties, datacentra of een IOT oplossing, wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft. U bespaart tijd en kosten als u investeert in een hoogwaardig netwerk van Netways Europe. Voor een goed presterend bedrijfsnetwerk biedt Netways Europe dé oplossing!