QSFP+

Opticonnect biedt een serie QSFP+ (Quad, 4-channel,Small Form-factor Pluggable +) transceivers voor communicatie over glasvezel met datasnelheden tot 40Gbps en afstanden tot 40km. De QSFP+ Optics zijn gestandaardiseerd en kunnen worden toegepast in verschillende type hardware; Switches, routers en servers van verschillende fabrikanten.

Opticonnect biedt een complete reeks van standard QSFP+ Optics. Opticonnects QSFP+ Optics zijn beschikbaar in datasnelheden tot 40Gbps. Waarbij Opticonnect de keuze biedt uit een vaste datasnelheid, een verstelbare datasnelheid (Multirate) en met of zonder Digital Diagnostics Monitoring (DDM). Afhankelijk van het type glasvezel ondersteunen de QSFP+ Optics een afstand tot 40km zonder behulp van optische versterking.

Standard Dual Fiber
Standard Dual Fiber QSFP+ tranceivers zijn geschikt voor een enkele verbinding, zoals een verbinding tussen twee switches. Opticonnect biedt Optics voor zowel MultiMode als SingleMode vezels, die toepasbaar zijn in de gangbare netwerkapparatuur. Opticonnects Dual Fiber QSFP+ Optics zijn beschikbaar in datasnelheden van 10Gbps(4×10) tot 40Gbps. Waarbij Opticonnect de keuze biedt uit een vaste datasnelheid, een verstelbare datasnelheid (Multirate), met of zonder Digital Diagnostics Monitoring (DDM) en afstanden tot 40km.

Product naamOmschrijvingExtra informatie
QSFP-SR4 QSFP+ module, 40Gigabit SR4, 100m, MM  850nm
QSFP-LR4-10QSFP+ module, 40Gigabit, LR4, 10km, SM, CWDM, 1270-1330nmDatasheet
QSFP-LR4-20QSFP+ module, 40Gigabit, LR4, 20km, SM, CWDM, 1270-1330nm
QSFP-LR4-30QSFP+ module, 40Gigabit, LR4, 30km, SM, CWDM, 1270-1330nm
DAC (QSP+, High speed Direct attached cable)
DAC-QQ-40-1QSFP+, High speed Direct Attach Cable, 40Gbps, 1m, 4 Channels 10/5/2.5Gbps, AWG 30Datasheet
DAC-QQ-40-3QSFP+, High speed Direct Attach Cable ,40Gbps, 3m, 4 Channels 10/5/2.5Gbps, AWG 30Datasheet
DAC-QQ-40-5QSFP+, High speed Direct Attach Cable, 40Gbps, 5m, 4 Channels 10/5/2.5Gbps, AWG 28Datasheet
AOC (Active Optical Cable, QSFP+ to SFP+)
AOC-QS-40-1QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 1 meter
AOC-QS-40-3QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps, 3 meter
AOC-QS-40-5QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 5 meter
AOC-QS-40-10QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 10 meter
AOC-QS-40-25QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 25 meter
AOC-QS-40-100QSFP+ to SFP+ Active Optical Cable, 40Gbps to 4 x 10GBps. 100 meter

QSFP specialist nodig?

Bent u op zoek naar een QSFP om toe te passen in verschillende hardware? Bent u op zoek naar een specialist die u graag adviseert welke QSFP producten voor u geschikt zijn? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Netways Europe is dé importeur en Value-add distributeur die met een team van specialisten zich onderscheid door een consultatieve marktbenadering. U bent bij ons aan het juiste adres voor de QSFP producten die u nodig heeft. Bent u benieuwd naar ons aanbod en naar de mogelijkheden om uw netwerk snelheid uit te breiden en te upgraden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor al uw vragen. De serie QSFP+ transceivers is goed voor communicatie over glasvezel met datasnelheden tot 40Gbps en afstanden tot 40km. De QSFP+ Optics zijn gestandaardiseerd en kunnen worden toegepast in verschillende typen hardware.

Netways Europe: uw QSFP specialist!

Netways Europe werkt met een groot team van QSFP specialisten die meer dan 20 jaar ervaring hebben. Door onze ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en dat ziet u terug in onze diensten. Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies en om van A tot Z ontzorgd te worden. Wij bieden producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten aan waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Wij beschikken over veel kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. 

Meer weten over QSFP voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over de producten die wij aanbieden en de mogelijkheden om de QSFP producten toe te passen? Op onze website vindt u de benodigde informatie. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of via ons contactformulier op de website. Zonder glasvezelbewaking lopen diensten altijd het risico om verstoord te worden. Door gebruik te maken van de diensten van Netways Europe kunt u dat voorkomen.