Vanuit ons partnership met Huawei en ADVA was Netways aanwezig op ECOC 2019 en kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagd event.

De ECOC-beurs is de grootste beurs voor optische communicatie in Europa, die elk jaar in september in een andere Europese stad wordt gehouden. Het evenement is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor beleidsmakers uit de hele sector van de glasvezelcommunicatietechnologie.

Nu, in het 24e jaar, trekt de beurs nu meer dan 6.000 besluitvormers van over de hele wereld aan – en brengt fabrikanten, leveranciers en dienstverleners samen om te netwerken, om inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en trends in de industrie.

Naast meer dan 300 internationale exposanten staat de beurs vol met interactieve functies en seminars. Er worden live demonstraties gegeven in het FTTx-dorp en gratis trainingssessies over fusie- en vezelvoorbereidingstools.

Het zeer populaire Market Focus theater bevat presentaties van enkele van de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven die vandaag de dag werkzaam zijn in de optiek en die de belangrijkste problemen van de markt bespreken.

Neem contact met ons op voor meer informatie