Nieuwsoverzicht:

  • Netwerkoperators hebben een manier nodig om verzekerde, snelle Carrier Ethernet-services te leveren op locaties met beperkte ruimte
  • Nieuwe ADVA NIDPlug+™ biedt 10G-afbakening zonder vergroting van de footprint
  • De SFP+-module verbruikt minder dan 2,5 watt en heeft geen aparte voedingseenheid nodig

ADVA (FSE: ADV) heeft het eerste pluggable 10Gbit/s demarcatie SFP+-apparaat in de branche gelanceerd dat speciaal is ontworpen voor omgevingen met beperkte ruimte. De ADVA NIDPlug+™ maakt snelle afbakening mogelijk in het veld waar het niet mogelijk is om een ​​traditioneel apparaat te gebruiken. Met een verbruik van minder dan 2,5 watt en geen extra installatieruimte, biedt het apparaat ondernemingen en communicatieserviceproviders (CSP’s) de uitgebreide beheermogelijkheden die nodig zijn om strikt op SLA gebaseerd Carrier Ethernet te leveren. Met prestatieborging die voldoet aan de normen en tests voor serviceactivatie, integreert het naadloos in bestaande netwerken en maakt het MEF 3.0-compatibele mobiele en zakelijke services mogelijk.

De ADVA NIDPlug+™ is de ideale oplossing voor het creëren van demarcatiepunten op locaties met beperkte ruimte – een belangrijke vereiste voor de uitrol van 5G-connectiviteit en IoT-technologieën. Het SFP+-apparaat heeft geen extra ruimte nodig, verbruikt minder dan 2,5 watt en wordt rechtstreeks gevoed door apparatuur van de klant. Het biedt geavanceerde OAM-mogelijkheden en voldoet aan strenge synchronisatie-eisen. Bovendien wordt de ADVA NIDPlug+™ beheerd door ADVA’s Ensemble Controller en Ensemble Packet Director. Dit geeft operationele teams intuïtieve en uitgebreide netwerkcontrole, waardoor de hoogste niveaus van servicekwaliteit en eersteklas klantervaring worden gegarandeerd.

“NIDPlug+™ is het 10Gbit/s-apparaat dat demarcatie levert waar dat nodig is. Voor CSP’s, groothandels en ondernemingen in een breed scala van industrieën, zal het de sleutel zijn om de snel stijgende vraag naar bandbreedte te beheren en nieuwe inkomstenmogelijkheden te benutten”, aldus Mike Heffner, GM van Edge Cloud, ADVA. “In een tijd waarin afbakening op meer locaties dan ooit essentieel wordt, overbrugt deze gebruiksvriendelijke plug een cruciale kloof. Het biedt de belangrijkste mogelijkheden van onze meest geavanceerde edge-oplossingen in een eenvoudige, energiezuinige stekker en ondersteunt naadloos end-to-end prestatiebeheer.”

Wilt u meer weten over de Adva NIDPlug, neemt u dan contact op met uw Netways Europe contactpersoon of ons sales team

Neem contact met ons op voor meer informatie