PacketLight ontwikkelt hoogwaardige, betrouwbare, modulaire DWDM- en OTN-oplossingen waarmee bedrijven, vervoerders en serviceproviders op een kosteneffectieve manier de snelheid en capaciteit van hun optische netwerken kunnen uitbreiden of upgraden. De 1U-producten van PacketLight zorgen voor minimaal gebruik van rackruimte terwijl aan de koelvereisten wordt voldaan en gegevens worden beschermd met geïntegreerde optische Layer-1-codering.

Packetlight heeft de volgende functie-updates aangekondigd:

  • Rate-limit voor Ethernet-services (van toepassing op PL-2000M / AD / ADS): de suite van 100G / 200G muxponder- en transponderoplossingen voor DCI, korte afstanden, metro en lange afstanden, biedt serviceproviders nu de mogelijkheid om flexibele bandbreedte aan klanten aan te bieden met lage granulariteit voor het leveren van Ethernet-beheerde services, met een rate-limit over 10G / 40G / 100G-interfaces. Dit creëert flexibiliteit in prijzen en capaciteit, gebaseerd op specifieke klantbehoeften, waardoor bandbreedte en kostenbesparingen gerealiseerd worden.

  • Verbeterde 100G-golflengteoplossing voor afstanden tot 4.000 km (van toepassing op PL-2000M / DC): de PL-2000M 100G / 200G multiprotocol multi-rate muxponder / transponder van PacketLight en het optische transportplatform PL-2000DC hebben nu een verbeterde dispersie compensatie en optische signaal / ruisverhouding (OSNR) die het bereik en de prestaties van optische koppelingen vergroot. Dit vergemakkelijkt verbeterde 100G-services voor ultralange-afstandstoepassingen, extreme golflengte via netwerken van derden en netwerkuitbreiding over afstanden tot 4.000 km zonder de noodzaak van regeneratie.

  • Multi-crypto agents infrastructuur optie: verschillende crypto-agents kunnen nu afzonderlijk, door de klant aangewezen, poorten beheren met PacketLights suite van 1U-producten met geïntegreerde Layer-1-codering, inclusief het gebruik van unieke shared secrects en versleutelingsbeheer. Met deze functie kunnen serviceproviders verbeterde bruikbaarheid en beveiliging bieden aan de individuele klant via hun infrastructuur, doordat ze de enige beheerder van hun eigen encrypted services kunnen zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie