100Gbit

De PL-1000 series van PacketLight is een zeer geïntegreerd transponder / muxponder-platform voor het aanbieden van een geïntegreerde 100G optische transportlaag, die een verscheidenheid aan client services-protocollen ondersteunt, waaronder: 10G / 40G / 100G LAN, STM64 / OC-192, OTU2 / OTU2e en 8G Fibre Channel .

PL-1000GM

De modulaire PL-1000GM-oplossing biedt 100G transportkosten, wat een soepele en efficiënte service-uitrol mogelijk maakt. De PL-1000GM maakt gebruik van op standaarden gebaseerde, pluggable, optische modules voor alle optische interfaces op zowel de clientzijde als de lijn. De oplossing voldoet aan de vraag van de markt naar een laag stroomverbruik en besparing in rackruimte, waardoor de totale CAPEX en OPEX worden verlaagd en capaciteit van bedrijfs- en  metronetwerken eenvoudig en kosteneffectief kan worden vergroot.

Flexibel ontwerp

PacketLight integreert maximaal twee optische versterkers, mux / demux- en DCM-modules in hetzelfde 1U-chassis en biedt de kleinste en meest geïntegreerde 100G-transportoplossing in de branche.

Krachtige functieset

De PL-1000GM verbindt naadloos met DWDM-apparatuur van derden met behulp van LR4 of coherente CFP-uplinks, waardoor eenvoudige en kosteneffectieve schaalbaarheid mogelijk is.

Download Datasheet