100Gbit

De PL-2000 series van PacketLight is een zeer geïntegreerd transponder / muxponder-platform voor het aanbieden van een geïntegreerde optische transportlaag, die een verscheidenheid aan client services-protocollen ondersteunt, waaronder: 10G / 40G / 100G LAN, STM64 / OC-192, OTU2 / OTU2e en 8G Fibre Channel .

PL-2000AD

De modulaire PL-2000AD-oplossing biedt tot 200G transport, wat een soepele en efficiënte service-uitrol mogelijk maakt. De PL-2000AD maakt gebruik van op standaarden gebaseerde, pluggable, optische modules voor alle optische interfaces op zowel de clientzijde als de lijn. De oplossing voldoet aan de vraag van de markt naar een laag stroomverbruik en besparing in rackruimte, waardoor de totale CAPEX en OPEX worden verlaagd en capaciteit van bedrijfs- en  metronetwerken eenvoudig en kosteneffectief kan worden vergroot.

Flexibel ontwerp

PacketLight integreert maximaal twee optische versterkers, mux / demux- en DCM-modules in hetzelfde 1U-chassis en biedt de kleinste en meest geïntegreerde 200G-transportoplossing in de branche.

Krachtige functieset

De PL-2000AD verbindt naadloos met DWDM-apparatuur van derden met behulp van LR4 of coherente CFP-uplinks, waardoor eenvoudige en kosteneffectieve schaalbaarheid mogelijk is.

Download Datasheet