400G Optics zijn beschikbaar!

De 400G QSFP56-DD-transceivers van Opticonnect pakken de technische uitdagingen aan welke horen bij het bereiken van snelle 400G verbindingen. De transceivers hebben vier optische paden die werken met 100 Gbps PAM4-modulatie en oplossingen bieden tot 400 Gbps. De transceivers hebben aan de elektrische zijde 8 paden van 53,125 Gbps PAM4. Ze voldoen aan de QSFP-DD MSA (DD = Double Density) standaard. Digitale diagnosefuncties zijn beschikbaar via de I2C-interface, zoals gespecificeerd door CMIS (Common Management Interface Specification).
QSFP-DD kan tot 14,4 Tbps totale bandbreedte mogelijk maken in een 1U rack switch.


Toepassing

De Opticonnect QSFP56DD-DR4 is een 4x100G optische transceiver module is ontworpen voor gebruik in 400 Gigabit links over 500 m singlemode glasvezel. Ze werken op een golflengte van 1310 nm en voldoen aan de QSFP-DD MSA. Digitale diagnosefuncties zijn beschikbaar via de I2C-interface, zoals gespecificeerd door de QSFP-DD MSA.

De Opticonnect QSFP56DD-FR4 is een 4x100G optische transceiver module is ontworpen voor gebruik in 400 Gigabit links over 2 km singlemode glasvezel. Ze werken op CWDM4-golflengte en voldoen aan de QSFP-DD MSA. Digitale diagnosefuncties zijn beschikbaar via de I2C-interface, zoals gespecificeerd door de QSFP-DD MSA.

De Opticonnect QSFP56DD-LR4 is een 4x100G optische transceiver module is ontworpen voor gebruik in 400 Gigabit links over 10 km singlemode glasvezel. Ze werken op CWDM4-golflengte en voldoen aan de QSFP-DD MSA. Digitale diagnosefuncties zijn beschikbaar via de I2C-interface, zoals gespecificeerd door de QSFP-DD MSA.

De Opticonnect QSFP56DD-SR8 is een 8x50G Optische transceiver module is ontworpen voor gebruik in 400 Gigabit links over 100 m multimode glasvezel. Ze voldoen aan de QSFP-DD MSA. Digitale diagnosefuncties zijn beschikbaar via de I2C-interface, zoals gespecificeerd door de QSFP-DD MSA.

De Opticonnect AOC-QSFP56DD-QSFP56DD-X is een optische “fixed” module en is ontworpen voor gebruik in 400 Gigabit-verbindingen met actieve optische kabel over maximaal 30 m. Ze voldoen aan de QSFP-DD MSA. Digitale diagnosefuncties zijn beschikbaar via de I2C-interface, zoals gespecificeerd door de QSFP-DD MSA.

De componenten zijn uitvoerig getest in samenwerking met diverse vendoren. Wilt u weten of de Opticonnect tranceivers samenwerken met uw apparatuur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie