Optimaal netwerk met SFP network

Worden er hoge eisen gesteld aan uw netwerk en heeft dit een upgrade nodig? Netways Europe is een SFP (Small Form-factor Pluggable) specialist die de juiste oplossing heeft. Met een SFP network krijgt u een flexibel systeem van modulaire glasvezel tranceivers. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren en levert high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Met meer dan 20 jaar ervaring in de netwerkindustrie hebben wij een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren opgebouwd. Ons grote team van specialisten zet zich graag in voor een SFP network dat perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie. Als er data met hoge snelheden over grote afstanden getransporteerd moet worden dan is een SFP network daarvoor uitermate geschikt. Met een SFP network maakt u een flexibele en kostenefficiënte keuze. Opticonnect biedt een serie SFP tranceivers aan voor communicatie over glasvezel met datasnelheden tot 4,25 Gbps en afstanden tot 160 km (dit is wel afhankelijk van het type glasvezel). U kunt deze producten met uitgebreide omschrijving vinden in onze webwinkel. Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit.

Kennis van SFP network

Onze slogan luidt: “Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet.” Dat betekent dat onze specialisten de producten waar zij mee werken tot in detail kennen. Een SFP network heeft voor hen dan ook geen geheimen. U kunt rekenen op deskundig advies. Ons aanbod van diensten is breed en omvat technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Wij bieden onze relaties een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering. De hele productcyclus kunt u op ons rekenen.

Vragen over SFP network?

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wilt u meer weten over een SPF network? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Wij betrekken u bij het ontwerp en implementatie van het SPF network en werken zo samen aan de oplossing. Wij beschikken over de juiste kennis en producten om uw netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Netways Europe zorgt voor een netwerk dat probleemloos dag en nacht optimaal presteert en maximaal beveiligd is. Wij gaan graag voor u aan de slag!