Data center solutions

/Data center solutions
Data center solutions2020-01-22T09:11:05+00:00

Data center solutions nodig?

Bent u op zoek naar een data center solutions? Loopt u tegen problemen aan met uw data center die u niet zelf kunt oplossen? Dan bent u bij data center solutions aan het juiste adres. Wij denken niet in problemen maar werken aan oplossingen. Ook als u nog geen data center heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat wij data center solutions aanbieden hebben wij ook de mogelijkheid om een data center op maat te maken voor u. Wij passen de data center volledig op uw wensen en behoeften aan zodat het data center naadloos aansluit bij uw bedrijf. Daarnaast zijn wij uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet, xPON en Fiber Optic infrastructuren. Wist u bijvoorbeeld dat wij onder andere technisch advies geven en netwerkontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service aanbieden? Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem vrijblijvend contact met u op en wij helpen u graag verder.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Data center solutions bij Netways Europe

Op zoek naar data center solutions? Al meer dan 20 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Dit komt omdat wij ons onderscheiden door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij regelen niet alleen het opzetten van een data center maar bieden ook het ontwerp en de realisatie aan. Wij hebben een groot team specialisten voor u klaar staan. Heeft u problemen met uw data center en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wacht niet langer en benader ons. Wij bieden data center solutions aan zodat u weer snel en makkelijk gebruik kunt maken van uw data center. Wilt u verder nog informatie ontvangen over bepaalde producten of diensten? Wij horen het graag van u.

Data center solutions heeft jarenlange ervaring

Wij zitten al jaren in het vak! Onze jarenlange ervaring en een team specialisten zorgen ervoor dat wij het realiseren, ontwerpen en onderhouden van datacenters op maat kunnen aanbieden. Ons team kan u dan ook voor iedere vraag te woord staan. Zij weten precies hoe onze producten in elkaar zitten en op basis van de nodige ervaring kunnen zij u telefonisch professioneel advies geven. Wilt u liever op kantoor komen en zien wat er allemaal mogelijk is met een data center op maat? Wij nodigen u graag uit op ons kantoor in Houten. Ieder systeem wordt door onze experts getest is en is waterdicht. Eerder gaat het systeem niet de deur uit.