Data center solutions nodig?

Bent u op zoek naar data center solutions? Bent u op zoek naar een bedrijf dat denkt in oplossingen en niet in problemen? Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van datacenters? Als u op zoek bent naar data center solutions bent u bij ons aan het juiste adres. Netways Europe is dé importeur van producten voor uw datacenter. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en xPON. Voor data center solutions is uw bedrijf bij ons in goede handen. Netways Europe biedt producten aan die zorgvuldig zijn uitgezocht bij geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis is geborgd. Voor al uw vragen over data center solutions kunt u ons vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

20 jaar ervaring met data center solutions

Een data center solutions specialist nodig? Netways Europe biedt u al meer dan 20 jaar ervaring aan op het gebied van data center solutions. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u en uw datacenter kunnen betekenen. Wij werken samen met bekende namen zoals Huawei. Huawei is een aanbieder die netwerkapparatuur levert voor data en opslag- spraak- en videodiensten. Huawei’s All-Optical Access Solution biedt uiterst betrouwbare gigaband-netwerken, geïntegreerde services, hoge QoS- en O&M-tools om een groene, veilige en stabiele netwerkarchitectuur voor last mile-toegang te bouwen.Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Netways Europe werkt samen met een groot team van specialisten. 

Meer weten over data center solutions?

Wij werken op basis van zeer klantgerichte methodes. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en kunnen wij onze producten goed bewaken. Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die volgens onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Onze experts hebben kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. U bent bij ons aan het juiste adres voor de opzet van een datacenter maar ook voor het oplossen van problemen met uw datacenter. 

Wilt u meer weten over data center solutions? Bent u benieuwd wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze aangeboden diensten. Heeft u vragen over onze producten? Onze medewerkers staan u graag te woord en gaan met u op zoek naar passende oplossingen voor uw datacenter.