ADVA solutions nodig?

Bent u op zoek naar ADVA solutions? Zoekt u een leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel)? Bij Netways Europe bieden wij u onze kennis en vaardigheden aan. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring en een groot team van specialisten opgebouwd. Door gebruik te maken van ADVA solutions bent u verzekerd van goede kwaliteit en de juiste benodigdheden voor het bouwen van uw datacenter.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Over ADVA & Netways Europe

Op zoek naar een ADVA solutions specialist? ADVA is een wereldwijde provider van optische netwerk oplossingen. Wij zijn een een telecomaanbieder die netwerkapparatuur levert voor data, opslag- spraak- en videodiensten. ADVA heeft wereldwijd een ruim personeelsbestand van meer dan 1800 werknemers. Wij leggen een fundament voor netwerken waarvan optimale snelheden worden verwacht. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze producten en diensten. Door onze 20 jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe wij u goed kunnen ondersteunen en indien gewenst, professioneel kunnen adviseren. Bent u benieuwd naar onze diensten? U kunt ons te allen tijde vrijblijvend benaderen. ADVA creëert intelligente software-geautomatiseerde oplossingen die toekomstige generaties van netwerken zullen voorzien. ADVA is een merk dat als bouwsteen dient voor de netwerken van morgen. Wij bieden de ADVA solutions van de toekomst!

ADVA solutions van Netways Europe

Netways Europe is gevestigd in het mooie plaatsje Houten. In ons prachtige gebouw werken wij met een groot team van professionals aan uw netwerkoplossing. Wij zijn uw leverancier van high-end. Netways Europe biedt producten aan van zeer zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Wij bieden u onze kennis aan van netwerk infrastructuren met een grote focus op glasvezelcommunicatie. Wij ontwikkelen zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. Ook voor kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel) bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij samenwerken met een groot team van specialisten zijn wij in staat om u te voorzien van technisch advies, netwerk ontwerp en assemblage. Daarnaast vinden wij refurbishing & recycling erg belangrijk. Wij geven producten een tweede leven. Netways Europe staat bekend om zijn klantgerichte methode. Wij bespreken graag met u uw wensen en eisen. U bent bij ons aan het juiste adres voor het vinden van apparatuur voor het inrichten van een datacenter.

Heeft u interesse in onze apparatuur en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!