WDM service nodig?

Bent u op zoek naar een WDM service? Zoekt u een WDM service om WDM apparaten te verbinden? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Netways Europe. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan op het gebied van de realisatie van datacenter, datacenter oplossingen en het aanbieden van een WDM service. Netways Europe werkt met een groot team van professionals en experts die precies weten wat zij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over een WDM service of wilt u meer weten wat wij voor uw datacenter kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Onze experts gaan graag voor u aan de slag.

Ons passief WDM portfolio bestaat uit:

  • Single Fiber Wave division Multiplexers (CWDM and DWDM),
  • Coarse Wavelength Division Multiplexers (CWDM),
  • Dense Wavelength Division Multiplexers (DWDM),
  • Coarse Wavelength Division Multiplexing (CWDM).

Waarom kiezen voor WDM service

Netways Europe biedt u een WDM service aan. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het lastig vindt om een WDM apparaat aan te sluiten. Onze medewerkers regelen dit graag voor u. Wij werken met verschillende WDM apparaten. Denkt u aan de Single Fiber Wave division Multiplexers (CWDM and DWDM), Coarse Wavelength Division Multiplexers (CWDM), Dense Wavelength Division Multiplexers (DWDM) en de Coarse Wavelength Division Multiplexing (CWDM). U vindt bij ons zowel dubbele vezel als bidirectionele verbindingen met Wave Division Multiplexing-technologie. Voor al uw vragen over onze WDM service kunt u ons vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord. Netweys Europe is dé specialist op het gebied van technisch advies, assemblage, netwerk ontwerp, support en service en refurbishing en recycling.

Meer weten over WDM service van Netways Europe?

Netways Europe werkt op basis van zeer klantgerichte methodes. Wij hebben kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij bieden producten aan tegen scherpe prijzen. Onze producten kiezen wij zorgvuldig uit door onze geselecteerde fabrikanten. De interne kennis is te allen tijde geborgd. Netweys Europe ontwikkelt zelf verschillende toepassingen die onder onze naam gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op de juiste kwaliteit. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en xPON. Wij werken onder andere samen met Huawei. Huawei is een aanbieder die netwerkapparatuur levert voor data en opslag- spraak- en videodiensten. Huawei’s All-Optical Access Solution biedt uiterst betrouwbare gigaband-netwerken, geïntegreerde services, hoge QoS- en O&M-tools om een groene, veilige en stabiele netwerkarchitectuur voor last mile-toegang te bouwen. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.