WDM network nodig?

Wilt u meer weten over een WDM network omdat de capaciteit van uw glasvezelnetwerk niet hoog genoeg is? Netways Europe heeft voor u de oplossing! Wij zijn leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Door onze jarenlange ervaring in de netwerkindustrie bezitten we een uitstekende kennis van alle gangbare technieken. De producten die wij aanbieden kennen we tot in detail. Deze producten zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Wij zijn leverancier van de optische netwerkapparatuur van Opticonnect. Opticonnect biedt een reeks WDM-apparaten aan. Wavelenght Division Multiplexing (WDM) is een techniek om een enkele glasvezelverbinding te gebruiken voor het transport van verschillende signalen en protocollen. Een WDM network is leverbaar in de varianten CWDM en DWDM. DWDM wordt gebruikt in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het Dark fiber netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Dit is de uitgebreidere versie van CWDM. DWDM is interessant voor de langere afstanden en een groot aantal verbindingen. CWDM is met name interessant voor relatief korte afstanden en een beperkt aantal verbindingen.

Ons passief WDM portfolio bestaat uit:

  • Single Fiber Wave division Multiplexers (CWDM and DWDM),
  • Coarse Wavelength Division Multiplexers (CWDM),
  • Dense Wavelength Division Multiplexers (DWDM),
  • Coarse Wavelength Division Multiplexing (CWDM).

CWDM

WDM of Wave Division Multiplexing kent twee internationale standaarden, een daarvan is CWDM, Coarse Wave Division Multiplexing. Grof betekent een grotere afstand tussen de golven of, zoals ze gewoonlijk worden genoemd, kanalen. CWDM wordt vaak gebruikt in situaties waar slechts een paar kanalen nodig zijn en afstanden langer dan 70 km niet nodig zijn. Opticonnect biedt een reeks passieve CWDM-multiplexers aan met diverse kanalen.

Lees Meer

DWDM

WDM of Wave Division Multiplexing kent twee internationale standaarden, waaronder DWDM, Dense Wave Division Multiplexing. Dense geeft weinig ruimte aan tussen de golven of, zoals ze vaak worden genoemd, kanalen. DWDM wordt vaak gebruikt in situaties waar meer dan 16 kanalen nodig zijn en / of afstanden van meer dan 80 km. Opticonnect biedt een reeks passieve DWDM-multiplexers.

Lees Meer

Single Fiber WDM

Single Fiber of BiDirectional WDM biedt een oplossing voor schaarse vezels, patchfouten en foutvermindering. Het bespaart ook kosten waar glasvezel moet worden gehuurd of op het moment van installatie. Single Fiber WDM maakt gebruik van het feit dat de ontvanger in een optiek een veel bredere band heeft dan de zender, door een andere golflengte te gebruiken die vanaf de andere zijde wordt overgedragen, het resultaat is een perfecte schakel. Werken op verschillende golflengten is het enige verschil met Dual Fiber WDM.

Lees Meer

Jarenlange ervaring met WDM network

Netways Europe is al meer dan 20 jaar actief in de netwerk industrie en heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie opgebouwd. U kunt de installatie van uw WDM network met een gerust hart overlaten aan de ervaren specialisten van Netways Europe. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. In onze webwinkel vindt u alle Opticonnect producten met een uitgebreide specificatie. Als u een kosteneffectieve oplossing zoekt voor een hogere capaciteit van uw netwerk is een WDM network precies wat u nodig heeft.

Vragen over WDM network?

Wilt u weten of een WDM network iets voor u is en hoe u dit kunt realiseren? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering en werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Wij luisteren goed naar uw wensen en sámen met u werken we aan de juiste oplossing. Met een WDM network krijgt u een flexibel netwerk dat 24/7 operationeel is en klaar is voor de toekomst. Ook na de levering kunt u rekenen op vergaande commerciële en technische ondersteuning.