WAN network

Wilt u het netwerk van uw organisatie optimaliseren en bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? Netways Europe is dé specialist op het gebied van netwerkstructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Met een WAN network worden verschillende netwerken aan elkaar gekoppeld. Het is een must voor een organisatie met meerdere vestigingen. Als Netways Europe uw WAN network ontwerpt dan krijgt u een sneller, betrouwbaarder en veiliger netwerk waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst. Samen met u, en waar nodig met input van de fabrikanten, ontwerpen wij een netwerk dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). De producten die wij aanbieden zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de interne kennis geborgd is. Bovendien ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. Onze ervaren specialisten weten waar ze over praten. Ons uitgangspunt is: Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet. Aan uw data netwerk worden steeds hogere eisen gesteld en het is dan ook verstandig om te investeren in een WAN network dat is ontworpen door ervaren specialisten. Met een eigen netwerk heeft u alles zelf in de hand en houdt u grip op de kosten.

Samen werken aan WAN network

Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Het gaat bij ons niet alleen om de verkoop van een product maar wij zijn ook betrokken. Wij kiezen daarom voor een consultatieve benadering waarbij we samen met ú werken aan de beste oplossing. Daarnaast bieden wij u ook een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar er is tijdens de hele productcyclus. Wij bieden een breed pakket aan diensten aan zoals het geven van technisch advies, het maken van een netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing en recycling en support en service.

Vragen over WAN network?

Als u wilt weten of een WAN network ook iets is voor uw organisatie dan kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. De specialisten van Netways Europe zorgen voor een netwerk dat 24/7 optimaal functioneert en compleet veilig, kosteneffectief is en moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen. Kies voor een ervaren specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Kies voor Netways Europe, dé distributeur van glasvezel netwerk infrastructuren.