Network Management nodig?

Op zoek naar network management? In de snel veranderende omgeving van vandaag staan aanbieders van communicatieservices (CSP’s) voor vele uitdagingen. Men moet manieren vinden om hun bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd een steeds geavanceerder landschap en veeleisende klanten tevreden te houden. Sterker nog, met steeds toenemende concurrentie staan ze onder toenemende druk de ROI te verbeteren. Hierdoor worden CSP’s gedwongen op zoek te gaan naar tools waarmee ze snel nieuwe service installatie tijden kunnen verkorten, de kwaliteit van hun dienstverlening kunnen verbeteren en tegelijkertijd de diagnosemogelijkheden kunnen uitbreiden om netwerkfouten te minimaliseren en reparatietijd te verkorten. Netways Europe is de specialist voor network management.

TejNMS

TJ5500 Netwerkbeheersysteem is een geïntegreerde beheertoepassing die één beheersomgeving biedt voor end-to-end netwerkbeheer. Het ondersteunt provisioning, operations & management van Packet Transport Networks, DWDM, SDH en OTN gebaseerde services. Het biedt een uniforme beheeroplossing voor het beheer van multi-technologie netwerken.

Lees Meer

Network management specialist

Bent u op zoek naar network management? Bent u op zoek naar specialisten die u kunnen adviseren over network management en u dat eventueel uit handen kunnen nemen? Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Netways Europe is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele bedrijven hebben de weg naar ons gevonden en zij maken tegenwoordig gebruik van onze veelzijdige diensten. Voor network management op hoog niveau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het updaten, aanleveren en uitbreiden van netwerkverbindingen en snelheden. Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven succesvol geholpen en zij maken tegenwoordig nog altijd gebruik van onze diensten. In de snel veranderende omgeving van vandaag staan aanbieders van communicatieservices (CSP’s) voor vele uitdagingen. Het bedrijf moet up-to-date blijven met de beste producten. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door onze uitgebreide diensten en de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Network management met Netways Europe

Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Onze experts gaan op zoek naar de juiste tools waarmee wij snel nieuwe service installatie tijden kunnen verkorten, de kwaliteit van uw dienstverlening kunnen verbeteren én tegelijkertijd de diagnosemogelijkheden kunnen uitbreiden om netwerkfouten te minimaliseren en reparatietijd te verkorten. Zonder glasvezelbewaking lopen diensten altijd het risico om verstoord te worden, met vaak aanzienlijke negatieve gevolgen voor uw klanten. Door gebruik te maken van een proactieve oplossing die de integriteit van hun glasvezelinstallatie meet, worden efficiënt storingen vastgesteld en kan onmiddellijk gerichte actie in gang gezet worden. Wij werken met een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan voor uw bedrijf. Wij werken met een zeer klantgerichte methode die u u zult ervaren zodra u contact met ons opneemt. Netways Europe beschikt over en professioneel en vakkundig network management. 

Meer weten over network management?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor network management? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast het aanbod van network management bieden wij ook producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit.