Technisch advies

Voorkom netwerkstoring met software defined networking!

Wilt u de prestaties van uw netwerk verbeteren? Netways Europe is expert op het gebied van software defined networking (SDN). Met onze diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie zorgen wij voor een optimale werking van uw netwerk. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Uw netwerk wordt afgestemd op de eisen die eraan gesteld worden. Door gebruik te maken van software defined networking krijgt u een flexibel netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunt en tegelijkertijd voldoet aan de steeds strengere beveiligingseisen. Met software defined networking krijgt u een betrouwbaar, snel, stabiel en veilig internet! U kunt eenvoudig uw netwerk opschalen en de bandbreedte aanpassen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met netwerk infrastructuren en met onze diepgaande kennis daarvan hebben wij gegarandeerd ook voor uw netwerkprobleem een oplossing. U kunt zich focussen op uw onderneming terwijl wij aan de slag gaan met het network management. Ons brede dienstenaanbod bestaat uit technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. De producten waar wij mee werken zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is.

Specialisten software defined networking

Netways Europe werkt met een groot team van specialisten dat graag aan de slag gaat om uw netwerk te optimaliseren. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering. Deze klantgerichte methode houdt in dat we sámen met u werken aan de juiste oplossing. Software defined networking verbetert de productiviteit en efficiency van uw onderneming terwijl de kosten worden geminimaliseerd. Als u ons inschakelt behoren vertragingen en verstoringen van uw netwerk tot de verleden tijd. Wij helpen u met al uw vraagstukken op het gebied van architectuur, ontwerp én apparatuur voor netwerk infrastructuren.

Meer informatie over software defined networking?

Heeft u meer informatie nodig over software defined networking? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Wees voorbereid op een toekomst waarin de eisen die aan uw netwerk worden gesteld steeds hoger zullen worden. Ook bent u met SDN maximaal beveiligd tegen cybercrime. Uitbreiding van de capaciteit van het darkfiber-netwerk zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden is mogelijk met DWDM; er kunnen meerdere signalen over dezelfde glasvezel getransporteerd worden. Kortom, door Netways Europe in te schakelen krijgt u een flexibel netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunt. Ook na de levering kunt u rekenen op onze vergaande ondersteuning.

Neem contact op voor meer informatie