Technisch advies

Software defined networking specialist

Wilt u uw netwerk prestaties verbeteren en bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? Dan heeft Netways Europe met software defined networking de oplossing voor u. Wij bieden een netwerk infrastructuur die perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie. Als leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel) kunnen wij veel voor u betekenen. Met software defined networking bieden wij een betrouwbaar, snel, stabiel en veilig internet dat voldoet aan de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan het netwerk en die in de toekomst alleen maar hoger worden. Met onze kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij voor u een netwerk opzetten en onderhouden dat compleet op uw organisatie is afgestemd. Netways Europe gebruikt DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber. Dit is de uitgebreidere versie van CWDM en het maakt uitbreiding van uw netwerk mogelijk zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Wij ontwerpen en onderhouden niet alleen netwerken, maar bieden een breed dienstenpakket aan. U kunt ook bij ons terecht voor technisch advies, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en voor support en service. Met software defined networking van Netways Europe kunt u zich helemaal focussen op uw onderneming terwijl wij het netwerk management voor onze rekening nemen.

Interne kennis van software defined networking

Netways Europe werkt met een groot team van specialisten. De kennis van de producten die wij aanbieden is intern geborgd. Alle producten zijn afkomstig van fabrikanten die wij zorgvuldig geselecteerd hebben. Daarnaast ontwikkelen onze specialisten zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Netways Europe is meer dan 20 jaar actief in de netwerkindustrie en ons team kan u uitstekend adviseren over software defined networking die voor uw organisatie het meest geschikt is. Door Netways Europe in te schakelen krijgt u een flexibel netwerk waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Klantgerichte software defined networking

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over software defined networking. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u deskundig advies. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Met onze consultatieve marktbenadering onderscheiden we ons van andere netwerk aanbieders. Wij werken sámen met u aan de juiste oplossing. Onze betrokkenheid stopt niet na levering, maar wij zijn er voor u gedurende de hele productcyclus. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op voor meer informatie