Technisch advies

Specialist nodig voor software defined networking?

Voldoet uw netwerk niet meer aan de eisen die eraan gesteld worden? Zoekt u een specialist in software defined networking (SDN)? Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Met software defined networking maken wij u netwerk flexibeler en kan uw organisatie weer moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunen en voldoet het aan de steeds strengere beveiligingseisen. Netways Europe heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren waarbij onze focus ligt op glasvezelcommunicatie. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Software defined networking vereenvoudigt uw netwerk, rolt nieuwe diensten sneller uit en verbetert de beschikbaarheid van uw netwerk. Zonder glasvezelbewaking lopen diensten met een hoge bandbreedte altijd het risico op storing met vaak aanzienlijk negatieve gevolgen voor klanten. U kunt dit voorkomen met software defined networking van Netways Europe. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Ons grote team van specialisten staat graag voor u klaar om uw netwerk te optimaliseren. Al onze producten zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit.

Jarenlange ervaring met software defined networking

Netways Europe is dé importeur en Value-add distributeur die zich met een team van specialisten onderscheidt door een consultatieve marktbenadering. Dit is een zeer klantgerichte methode. Sámen met u werken we aan de juiste oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontwerpen van glasvezel netwerk infrastructuren. Als er onvoldoende kennis, ervaring of tijd binnen uw organisatie aanwezig is dan bieden wij een vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar geldt gedurende de gehele productcyclus.

Meer weten over software defined networking?

Wilt u meer weten over software defined networking? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten vertellen u graag meer over de diensten die wij aanbieden. Met SDN bent u voorbereid op de toekomst. Wij breiden niet alleen uw netwerk uit, maar kunnen dit ook voor u onderhouden en beheren. U bespaart tijd en kosten met een goed presterend netwerk.  Netways Europe heeft de juiste techniek om uitbreiding mogelijk te maken zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden. Zorg voor de juiste netwerk connectivity door Netways Europe in te schakelen.


Neem contact op voor meer informatie