SFP specialist nodig?

Bent u op zoek naar een SFP product? Bent u op zoek naar een onderdeel om uw datacenter uit te breiden? Zoekt u dan niet verder. Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar SFP producten. In de loop van de jaren hebben wij onze producten steeds verder uit kunnen breiden. Tegenwoordig beschikken wij dan ook over een ruim aanbod van verschillende SFP producten. Bent u benieuwd naar de producten waar wij mee werken of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen als het gaat om aanpassing van uw huidige datacenter? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden en met welke producten wij werken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en komen graag bij u langs! Als u op zoek bent naar SFP producten bent u bij Netways Europe aan het juiste adres.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

SFP producten van Netways Europe

Op zoek naar SFP? Netways Europe is expert op het gebied van ontwerpen en samenstellen van datacenters. Om uw datacenter uit te breiden of meerdere datasnelheden toe te voegen kunt u ervoor kiezen om diverse SFP producten toe te voegen. De SFP producten zijn transcievers voor de communicatie over glasvezel met datasnelheden tot 16 Gbps en afstanden tot 80 km. De SFP’s kunnen worden toegepast in verschillende type hardware. De Opticonnect SFP+ Optics zijn beschikbaar in datasnelheden tot 16Gbps. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Netways Europe werkt met een groot team van specialisten.

Meer weten over SFP+?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uitbreiding van uw datacenter? Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. Met onze 20 jaar aan ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij geven u graag professioneel advies. Wij bieden u graag onze kennis aan van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Daarnaast werken wij op basis van een zeer klantgerichte methode. Netways Europe ontwikkelt ook zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit.