SFP solutions nodig?

Maakt u gebruik van glasvezelcommunicatie en heeft u een SFP (Small Form-factor Pluggable) module nodig? Weet u niet welke SFP module voor uw netwerk geschikt is en zoekt u een specialist in SFP solutions? Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring en een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren opgebouwd met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Voor de juiste SFP solutions bent u bij Netways Europe aan het juiste adres. Glasvezel is een ideaal medium om data met hoge snelheden over grote afstanden te transporteren. Met een SFP module die functioneert als een modulaire glasvezel receiver kunnen switches en servers via glasvezel met elkaar laten communiceren. In onze webshop bieden wij diverse SFP tranceivers van Opticonnect aan met daarbij een duidelijke omschrijving van het SFP product. Weet u niet welke SFP tranceiver het beste past bij uw netwerk? Dit is onder andere afhankelijk van de gewenste overdrachtssnelheid en de te overbruggen afstand. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij met u mee kunnen denken en u deskundig kunnen adviseren. Ons grote team van specialisten staat graag voor u klaar!

Voordeel van SFP solutions

De meeste netwerkapparatuur is uitgerust met een slot waar de SFP tranceiver in past waardoor het netwerk flexibel is. Als het glasvezelnetwerk een upgrade nodig heeft dan hoeven er alleen maar een nieuwe SFP module aangesloten te worden. Zo is uw organisatie voorbereid op de steeds hogere eisen die aan uw netwerk worden gesteld. Wij gebruiken voor onze SFP solutions enkel producten van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Netways Europe heeft een breed aanbod van diensten. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen, refurbishing & recycling, support en service.

Vragen over SFP solutions?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en wat onze werkwijze is? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze SFP solutions. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en dat houdt in dat wij sámen met u werken aan de juiste oplossing. Als u ons inschakelt dan zorgen wij voor een netwerk dat is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Ook na levering kunt u rekenen op vergaande commerciële en technische ondersteuning.