Optimaal netwerk met SFP products

Wilt u data met hoge snelheden over grote afstanden transporteren en moet uw netwerk uitgebreid worden? Netways Europe biedt SFP products (Small Form-factor Pluggable) aan van het merk Opticonnect waarmee dit gerealiseerd kan worden. De producten van Opticonnect zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Met een SFP module die functioneert als een modulaire glasvezel receiver kunnen switches en servers via glasvezel met elkaar communiceren. In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment SFP products. Weet u niet welke SFP module het meest geschikt is voor uw netwerk? Dit is afhankelijk van de gewenste overdrachtssnelheid en de te overbruggen afstand . U kunt contact met ons opnemen zodat wij u deskundig kunnen adviseren. Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring in de netwerk industrie en wij hebben een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie opgebouwd. Wij werken met een groot team van specialisten die alle producten waar zij mee werken tot in detail kennen. Wij helpen u graag met al uw vraagstukken op het gebied van architectuur, ontwerp en apparatuur voor netwerk infrastructuren. Als u een netwerk wilt dat optimaal functioneert en dat is afgestemd op de behoeften van uw organisatie bent u bij ons aan het juiste adres! Wij gaan graag voor u aan de slag!

SFP products van hoge kwaliteit

Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Onze specialisten kennen de producten waarmee zij werken tot in detail. Onze slogan luidt niet voor niets: “Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet.” Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. Netways Europe biedt een breed dienstenpakket aan. U kunt bij ons terecht voor technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service.

Vragen over SFP products?

Wilt u meer weten over de producten die wij verkopen en de diensten die wij aanbieden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Kies voor een flexibel, snel, betrouwbaar en veilig netwerk dat dag en nacht operationeel is. Als u ons inschakelt voor advies of implementatie dan weet u zeker dat uw netwerk moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en klaar is voor de toekomst. Wij kunnen de capaciteit van uw netwerk uitbreiden zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode waarbij wij sámen met u werken aan de beste oplossing.