Meer weten over PON protection?

Wilt u een netwerk dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie? Zoekt u een netwerk specialist die dit voor u kan realiseren. Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring in de netwerk industrie en heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Met PON protection (Passive Optical Network) worden storingspunten geminimaliseerd zodat serviceproviders een snelle en betrouwbare verbinding kunnen leveren. Met een PON netwerk is slechts een enkele optische vezel nodig om meerdere abonnees te bedienen. Dit is vooral interessant voor ziekenhuizen, hotels, resorts, huizen, universiteiten etc. Wij werken met producten van Huawei, wereldleider op het gebied van digitale communicatie. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fyber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij werken enkel met producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Ons grote team van specialisten weet alle ins en outs van de producten waar zij mee werken. PON protection biedt vele voordelen: energiezuinig, lagere operationele kosten, snelle verbinding, geen kwaliteitsverlies, minder kans op storingen en er is minder apparatuur en glasvezel nodig.

SmartAX Series OLT’s

De nieuwe Next-Generation Optical Line Terminal (NG-OLT). Huawei’s SmartAX multi-service toegangsmodules maken gebruik van een gedistribueerde architectuur ter ondersteuning van ultra-breedband, Fixed Mobile Convergence (FMC) -diensten en slimme mogelijkheden, zoals op SDN gebaseerde virtualisatie.

Lees Meer

EchoLife serie ONT’s

User-side Optical Network Terminals (ONT’s) voor Fiber-to-the-House (FTTH), Fiber-to-the-Building (FTTH) en Fiber-to-the-x (FTTx)-oplossingen bieden toegang met hoge bandbreedte door gebruik van GPON-technologie.

Lees Meer

Klaar voor de toekomst met PON protection

Ethernet en xPON zijn slimme en goed ontworpen netwerken die klaar zijn voor toekomstige ontwikkelingen. De intelligente en hoogwaardige ontworpen producten van Huawei helpen bij het realiseren van een toekomstgerichte omgeving. Op deze website kunt u meer lezen over de nieuw PON technologie en de verschillende types zoals GPON. Naast de oplossingen voor uw netwerk bieden wij ook een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar er is gedurende de hele productcyclus. Als u kiest voor Netways Europe voor PON protection dan kunt u alles aan ons overlaten zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

Vragen over PON protection?

Wilt u weten wat PON protection kan betekenen voor uw organisatie? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat wij u alles kunnen vertellen over onze aanpak. Het is verstandig om te investeren in een snel en veilig netwerk. U bespaart tijd en voorkomt fouten als u ons inschakelt. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode waarbij we goed luisteren naar uw wensen. Wij realiseren een snel, stabiel en betrouwbaar netwerk dat maximaal beveiligd is tegen cybercrime. Ons team staat voor u klaar!