PON products specialist

Wilt u meer weten over het glasvezelnetwerk PON? PON staat voor Passief Optisch Netwerk en het is een nieuwe technologie die gebruikers veel voordeel biedt. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Op deze website vindt u diverse PON products die wij aanbieden. Met PON products van Huawei kunnen abonnees gebruik maken van meerdere diensten waaronder tv en internet. Er is slechts een enkele optische vezel nodig om meerdere abonnees te bedienen. Een PON netwerk heeft diverse voordelen. Storingspunten worden geminimaliseerd zodat serviceproviders een snelle en betrouwbare verbinding kunnen leveren. De operationele kosten zijn laag, er is minder apparatuur en glasvezel nodig en het stroomverbruik is laag. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Een PON netwerk is ideaal voor serviceproviders die snelle en betrouwbare connectiviteit moeten leveren aan ziekenhuizen, hotels, universiteiten, overheids- en openbare nutsbedrijven etc. Huawei is wereldleider op het gebied van digitale communicatie. Er zijn twee classificaties van PON: GPON en EPON. Ethernetverkeer wordt door een Optische LijnTerminal (OLT) omgezet in PON-verkeer. De kennis van de producten waar ons team van specialisten mee werkt is intern geborgd. Wij vertellen u er graag meer over.

SmartAX Series OLT’s

De nieuwe Next-Generation Optical Line Terminal (NG-OLT). Huawei’s SmartAX multi-service toegangsmodules maken gebruik van een gedistribueerde architectuur ter ondersteuning van ultra-breedband, Fixed Mobile Convergence (FMC) -diensten en slimme mogelijkheden, zoals op SDN gebaseerde virtualisatie.

Lees Meer

EchoLife serie ONT’s

User-side Optical Network Terminals (ONT’s) voor Fiber-to-the-House (FTTH), Fiber-to-the-Building (FTTH) en Fiber-to-the-x (FTTx)-oplossingen bieden toegang met hoge bandbreedte door gebruik van GPON-technologie.

Lees Meer

Netwerk op maat met PON products

Als u kiest voor een PON netwerk van Netways Europe dan stemmen wij dit volledig af op de behoeften van uw organisatie. Ethernet en xPON zijn slimme en goed ontworpen flexibele netwerken die probleemloos toekomstige ontwikkelingen kunnen volgen. Netways Europe heeft jarenlange ervaring met het opzetten en onderhouden van netwerken. Ons dienstenaanbod is breed. U kunt bij ons terecht voor netwerk ontwerp, technisch advies, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Ook na levering blijven wij u ondersteunen bij het operationeel houden van uw netwerk.

PON products van hoge kwaliteit?

De producten die wij aanbieden zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode waarbij we sámen met u werken aan de beste oplossing. Als u meer wilt weten over PON products en onze werkwijze dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Kies voor een stabiel, betrouwbaar, snel en veilig netwerk dat dag en nacht optimaal functioneert. Bespaar tijd en voorkom fouten en schakel ons in voor een PON netwerk met hoogwaardige connectiviteit. U focust zich op uw onderneming terwijl wij het network management voor onze rekening nemen.