PON management van Netways Europe

Bent u op zoek naar het beste glasvezelnetwerk voor uw organisatie? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Met PON management (Passive Optical Network) krijgt u toegang tot een razendsnelle internetverbinding. Ons grote team van specialisten beschikt over de juiste kennis om PON management toe te passen. Met PON krijgt u een betrouwbare verbinding met minimale kans op storing. Andere voordelen zijn dat er geen kwaliteitsverlies is, er minder apparatuur en glasvezel nodig is, er minder energie wordt verbruikt en de operationele kosten lager zijn. PON is een nieuwe technologie die wij tot in de puntjes beheersen. Met een PON netwerk is één enkele vezel van een serviceprovider in staat een efficiënte breedbandverbinding te onderhouden voor meerdere eindgebruikers. Het is vooral interessant voor ziekenhuizen, resorts, huizen, universiteiten etc. Huawei is een grote speler op de markt van digitale communicatie. Op deze website treft u diverse producten van Huawei aan met een duidelijke omschrijving van hun eigenschappen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de netwerkindustrie gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg en realiseren de juiste netwerkoplossing voor uw organisatie.

SmartAX Series OLT’s

De nieuwe Next-Generation Optical Line Terminal (NG-OLT). Huawei’s SmartAX multi-service toegangsmodules maken gebruik van een gedistribueerde architectuur ter ondersteuning van ultra-breedband, Fixed Mobile Convergence (FMC) -diensten en slimme mogelijkheden, zoals op SDN gebaseerde virtualisatie.

Lees Meer

EchoLife serie ONT’s

User-side Optical Network Terminals (ONT’s) voor Fiber-to-the-House (FTTH), Fiber-to-the-Building (FTTH) en Fiber-to-the-x (FTTx)-oplossingen bieden toegang met hoge bandbreedte door gebruik van GPON-technologie.

Lees Meer

Producten van hoge kwaliteit

De slimme en goed ontworpen producten van Huawei helpen bij het realiseren van een netwerk dat klaar is voor de toekomst. Wij werken alleen met producten van hoge kwaliteit die gefabriceerd worden door fabrikanten die wij zorgvuldig geselecteerd hebben. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. De kennis van de producten die wij aanbieden is altijd intern geborgd. Onze specialisten kennen alle ins en outs en weten precies waar zij mee bezig zijn. U krijgt een snel, betrouwbaar en veilig netwerk dat 24/7 probleemloos functioneert.

Vragen over PON management?

Bent u nieuwsgierig of een PON netwerk iets voor uw organisatie is en wilt u meer weten over PON management? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten luisteren goed naar uw wensen en denken mee over de juiste oplossing. Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Als u ons inschakelt voor PON management zult u ervaren dat wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Investeer in een netwerk dat is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij gaan graag voor u aan de slag!