Network services specialist

Wilt u voor uw organisatie een optimaal presterend netwerk? Zoekt u een specialist die voor u een centraal, flexibel, snel en veilig netwerk kan realiseren? U bent van harte welkom bij Netways Europe, dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Wij bieden diverse network services aan. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, in het ontwerpen van een netwerk, in assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en wij bieden support en service. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Met onze consultatieve benadering verkopen wij niet alleen een product, maar wij werken samen met ú aan de beste oplossing voor uw organisatie. Wij hebben een grondige kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. De oplossing die wij bieden voor uw netwerk is geheel afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij leveren maatwerk en zorgen voor een netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en tegelijkertijd voldoet aan de strengste beveiligingseisen. De eisen die aan een netwerk worden gesteld, worden steeds hoger en met onze ondersteuning krijgt u een netwerk dat 24/7 betrouwbaar, snel, stabiel en veilig is. U kunt zich bezig houden met uw organisatie terwijl wij uw netwerk voor onze rekening nemen.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Meer weten over infrastructure management?

Heeft u een specialist nodig die uw infrastructure management van u overneemt? Netways Europe is een deskundige en betrouwbare partner om uw IT te optimaliseren en de continuïteit te bewaken. IT-infrastructuur beheer is een complexe zaak en Netways Europe heeft de juiste kennis en ervaring om voor u een infrastructure management uit te voeren dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbisching & recycling en support en service. U kunt uw infrastructure management met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de netwerkindustrie en ook voor uw organisatie gaan onze specialisten graag aan de slag. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Wij hebben diepgaande kennis van infrastructure management waarbij onze focus ligt op glasvezelcommunicatie. Voor een snel, veilig, betrouwbaar en flexibel netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen bent u bij Netways Europe aan het juiste adres. Met het juiste infrastructure management is uw netwerk klaar voor de toekomst! U krijgt een netwerk dat 24/7 operationeel is en uitstekend presteert. Uw medewerkers en klanten zullen tevreden zijn.

Deskundig infrastructure management

Wij werken met een team van specialisten die weten waar zij over praten. De term: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet is een belangrijk uitgangspunt binnen onze bedrijfsvoering. De kennis van de producten waar wij mee werken is intern geborgd. We bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Ook worden onder onze specificaties diverse toepassingen gefabriceerd die wij zelf ontwikkeld hebben. Voor al onze producten geldt dat we ze tot in detail kennen en we kunnen u dan ook deskundig adviseren.

Vragen over infrastructure management?

Bent u benieuwd of wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden en onze aanpak die zeer klantgericht is. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering waarbij we sámen met u werken aan de juiste oplossing. Als wij voor uw organisatie aan de slag gaan met infrastructure management dan krijgt u een centraal en flexibel netwerk dat voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Door te investeren in een hoogwaardig netwerk bespaart u tijd en kosten. Wij bieden onze relaties naast oplossingen afgestemd op eisen en wensen, een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar die wij tijdens de gehele productcyclus bieden.