Network infrastructure nodig?

Bent u op zoek naar network infrastructure? Bent u op zoek naar een deskundige die gespecialiseerd is in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. In de loop van de jaren hebben wij onze naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende diensten die wij aanbieden. Wij begrijpen als geen ander dat uw gegevens op een veilige manier bewaard moeten worden en dat uw netwerk op de juiste manier beveiligd is tegen cyberaanvallen en dergelijke. Als u op zoek bent naar professioneel network infrastructure bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons aanbod en de mogelijkheden om de snelheid van uw internet up to date te houden en te beschermen tegen vervelende aanvallen.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Nieuw network infrastructure nodig?

Bent u op zoek naar een specialist die voor u een network infrastructure kan ontwerpen? Zoekt u dan niet verder want Netways Europe is de specialist met een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren. Als u een netwerk wilt dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk; u krijgt een network infrastructure dat moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunt zodat u klaar bent voor de toekomst. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Onze team van specialisten gaat graag aan de slag om voor uw organisatie een netwerk te ontwerpen dat 24/7 optimaal functioneert. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de netwerkindustrie en hebben een uitstekende kennis van alle gangbare technieken. Zo maken wij ook gebruik van de techniek die het mogelijk maakt om het Darkfiber netwerk uit te breiden zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden. Blijf de concurrent voor door te innoveren en investeer in een snel, flexibel, betrouwbaar en veilig network infrastructure. Wij hebben de kennis, vaardigheden en ervaring om een netwerk te ontwerpen, installeren en beheren dat perfect aansluit bij uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage ( pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service.

Hoge kwaliteit

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. De producten waar wij mee werken hebben geen geheimen voor ons; de kennis is intern geborgd. Wij bieden een glasvezel technologie die een breed scala aan diensten efficiënt ondersteunt. Onze flexibele, schaalbare oplossingen zijn snel, kosten effectiever en gemakkelijker te beheren.

Informatie over network infrastructure

Bent u benieuwd wat Netways Europe voor u kan betekenen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze consultatieve aanpak. Wij hebben een klantgerichte methode waarbij we sámen met u werken aan de juiste oplossing. Wij begrijpen als geen ander dat het netwerk van uw organisatie 24 uur per dag operationeel moet zijn. Uw medewerkers zullen tevreden zijn. Als u ons inschakelt voor network infrastructure dan kunt u rekenen op een netwerk dat optimaal functioneert en veilig is voor cybercrime. Wij bieden onze relaties naast oplossingen afgestemd op eisen en wensen, een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar geldt gedurende de hele productcyclus.