Network infrastructure nodig?

Bent u op zoek naar network infrastructure? Bent u op zoek naar een deskundige die gespecialiseerd is in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. In de loop van de jaren hebben wij onze naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende diensten die wij aanbieden. Wij begrijpen als geen ander dat uw gegevens op een veilige manier bewaard moeten worden en dat uw netwerk op de juiste manier beveiligd is tegen cyberaanvallen en dergelijke. Als u op zoek bent naar professioneel network infrastructure bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons aanbod en de mogelijkheden om de snelheid van uw internet up to date te houden en te beschermen tegen vervelende aanvallen.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Netways Europe: de leverancier voor uw network infrastructure

Op zoek naar een specialist op het gebied van network infrastructure of zoekt u de benodigde producten voor network infrastructure? Netwerk Europe heeft veel kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Wij werken met een groot team van specialisten die meer dan 20 jaar ervaring hebben. Netways Europe staat bekend om zijn klantgerichte methode. Wij bieden onze klanten naast de juiste oplossingen die afgestemd zijn op eisen en wensen, een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar gedurende de hele productcyclus geldt. Wij bieden u daarom ook support en service aan nadat wij voor u aan de slag zijn gegaan.

Network infrastructure specialist

Bent u niet tevreden over het functioneren van het netwerk van uw organisatie? Is het tijd dat er een specialist naar uw network infrastructure kijkt? Bij Netways Europe staan onze specialisten graag voor u klaar. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Met onze kennis van netwerk infrastructuren kunnen wij ook het netwerk van uw organisatie perfect laten aansluiten op de behoeften. Met een network infrastructure dat is ontworpen door ons krijgt u een sneller, veiliger, flexibeler netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en waarmee u ook nog eens op de kosten bespaart. Wij zijn de leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Met een goede network infrastructure bent u elk probleem een paar stappen voor. Uw netwerk is de basis van alle ICT-voorzieningen binnen uw organisatie en Netways Europe zorgt ervoor dat die basis solide is. Netways Europe biedt een breed dienstenpakket aan. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing en recycling en support en service. Zorg voor een optimaal functionerend netwerk en schakel Netways Europe in. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en gaan met elke uitdaging enthousiast aan de slag.

Kennis van uw network infrastructure

‘Wij weten wat wij verkopen en wij verkopen wat wij weten’, zo luidt ons uitgangspunt. Dat betekent dat wij diepgaande kennis hebben van de producten waar wij mee werken. Onze producten komen van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is; wij weten waar wij het over hebben. Ook ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij uitgekozen hebben op kwaliteit. Met onze producten kunnen wij de capaciteit van uw netwerk uitbreiden zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven worden. Bent u benieuwd wat Netways Europe voor uw organisatie kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klantgerichte methode voor uw network infrastructure

Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering en dat betekent dat wij samen met ú werken aan de juiste oplossing. Kies voor een netwerk dat helemaal is afgestemd op uw wensen, kies voor de ervaren specialisten van Netways Europe. Wij zorgen voor een snelle, veilige, flexibele digitale snelweg zonder haperingen. U kunt zich helemaal wijden aan uw onderneming en wij richten ons op onze passie: het creëren van een optimale netwerkomgeving. Hoogwaardige connectiviteit is in deze tijd onmisbaar. Met een netwerk dat helemaal up to date is, bent u klaar voor de toekomst. Onze experts gaan graag voor u aan de slag!

Meer weten over network infrastructure?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor network infrastructure? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en via onze contactformulier te bereiken voor al uw vragen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op deze website. Wij helpen u met al uw vragen over architectuur, ontwerp en apparatuur voor netwerk infrastructuren. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.