Network infrastructure nodig?

Bent u op zoek naar network infrastructure? Bent u op zoek naar een deskundige die gespecialiseerd is in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. In de loop van de jaren hebben wij onze naamsbekendheid steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende diensten die wij aanbieden. Wij begrijpen als geen ander dat uw gegevens op een veilige manier bewaard moeten worden en dat uw netwerk op de juiste manier beveiligd is tegen cyberaanvallen en dergelijke. Als u op zoek bent naar professioneel network infrastructure bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door ons aanbod en de mogelijkheden om de snelheid van uw internet up to date te houden en te beschermen tegen vervelende aanvallen.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Netways Europe: de leverancier voor uw network infrastructure

Op zoek naar een specialist op het gebied van network infrastructure of zoekt u de benodigde producten voor network infrastructure? Netwerk Europe heeft veel kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Wij werken met een groot team van specialisten die meer dan 20 jaar ervaring hebben. Netways Europe staat bekend om zijn klantgerichte methode. Wij bieden onze klanten naast de juiste oplossingen die afgestemd zijn op eisen en wensen, een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar gedurende de hele productcyclus geldt. Wij bieden u daarom ook support en service aan nadat wij voor u aan de slag zijn gegaan.

Meer weten over network infrastructure?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor network infrastructure? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en via onze contactformulier te bereiken voor al uw vragen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op deze website. Wij helpen u met al uw vragen over architectuur, ontwerp en apparatuur voor netwerk infrastructuren. Klinkt dit u als muziek in uw oren? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.