Network connectivity voor medewerkers en klanten

Is uw network connectivity niet optimaal? Een goede netwerkverbinding met de juiste snelheden is belangrijk voor uw medewerkers en klanten. Als u op zoek bent naar een specialist die zorgt voor een goed presterend bedrijfsnetwerk bent u bij Netways Europe aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de netwerk industrie en wij kunnen voor u een network connectivity realiseren dat helemaal is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Netways Europe is leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Het beheer van uw netwerk wordt een stuk eenvoudiger met een netwerk op maat. Het verbetert de efficiency en productiviteit van uw onderneming terwijl de kosten worden geminimaliseerd. Met de DWDM techniek is het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber-netwerk uit te breiden zonder dat er meer vezels aangelegd moeten worden. Wij werken met een groot team van specialisten die hun expertise graag inzetten voor uw organisatie. Storingen en vertragingen in uw netwerk behoren tot de verleden tijd als u Netways Europe inschakelt. Voor een flexibel, snel en veilig netwerk bent u bij Netways Europe aan het juiste adres.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Breed dienstenpakket voor perfecte network connectivity

Naast het ontwerpen en opzetten van een netwerk kunt u bij ons ook terecht voor technisch advies, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Met onze duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning werken we samen met u aan de juiste oplossing voor uw netwerk management. Wij onderscheiden ons door onze consultatieve marktbenadering dat gericht is op de samenwerking met onze klanten. Onze productlijnen horen tot de energiezuinigste in de branche. Al onze producten zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is.

Vragen over network connectivity?

Wilt u graag weten of wij kunnen bijdragen aan een betere network connectivity voor uw organisatie? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze specialisten vertellen graag meer over de mogelijkheden. Door Netways Europe in te schakelen bespaart u veel tijd, moeite en kosten. Onze betrokkenheid stopt niet na levering maar wij bieden ondersteuning gedurende de hele productcyclus. Krijg meer inzicht in uw organisatie met de juiste netwerk connectivity. Het helpt u om sneller en beter beslissingen te maken. Netways Europe biedt optimale digitale communicatie en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag!