MAN protection nodig?

Wilt u een veilig netwerk en zoekt u MAN protection? Bij Man network (Metropolitan Area Network) zijn verschillende lokale netwerken met elkaar verbonden. Netways Europe is gespecialiseerd in het ontwerpen van netwerken zoals LAN, MAN en WAN. Ons grote team van specialisten zorgt voor een flexibel, veilig, betrouwbaar en snel netwerk. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Kiest u voor MAN network of werkt u reeds met MAN network dan is MAN protection erg belangrijk. Wij maken voor u een ontwerp dat bij u past en volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Uw netwerk moet dag en nacht beveiligd zijn tegen cybercrime en door de deskundigheid van de experts van Netways Europe kunnen uw medewerkers probleemloos 24/7 communiceren. U krijgt een netwerk dat optimaal functioneert en volkomen veilig is. Wij bieden een breed aanbod van diensten aan. U kunt bij ons terecht voor technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Met een MAN network dat door ons is ontworpen bent u bestand tegen de steeds hogere eisen die aan uw netwerk gesteld worden. U bent klaar voor de toekomst!

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Jarenlange ervaring met MAN protection

Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring met netwerk infrastructuren. Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering waarbij wij sámen met de klant werken aan de juiste oplossing. Wij bieden niet alleen een oplossing die is afgestemd op uw eisen en wensen maar wij bieden ook een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning. De producten waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn afkomstig van fabrikanten die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn. Diverse toepassingen worden door onszelf ontwikkeld en onder onze specificaties gefabriceerd.

Meer weten over MAN protection?

Wilt u meer weten over MAN protection dan kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak. Met MAN protection voor uw netwerk voldoet dit aan de strengste beveiligingseisen zodat uw netwerk optimaal beschermd is. Wij begrijpen als geen ander dat een goed presterend bedrijfsnetwerk heel belangrijk is. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij onder het motto: Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet. U kunt rekenen op een grote kennis van onze producten en op goed gefundeerd advies.