MAN network nodig?

Wilt u beschikken over een groter netwerk? Bent u op zoek naar een datanetwerk dat met hoge snelheid lokale netwerken verbindt over een groter gebied, zoals een stad? Dan is een MAN network (Metropolitan Area Network) van Netways Europe precies wat u zoekt. Een MAN network valt tussen een LAN (Local Area Network) en een WAN (Wide Area Network) in. Met een MAN network zijn alle computers en andere apparaten over een groot stedelijk gebied met elkaar verbonden en kunnen optimaal met elkaar communiceren. Het is de perfecte oplossing voor een probleemloze communicatie tussen bijvoorbeeld het hoofdkantoor en verschillende filialen. Als uw organisatie hoge capaciteitseisen heeft in een grootstedelijk gebied dan is MAN network de perfecte oplossing voor u. Netways Europe werkt met een groot team van ervaren specialisten die voor u een netwerkinfrastructuur ontwerpen en onderhouden dat naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Met onze grote kennis van netwerkinfrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij veel voor uw organisatie betekenen. Wij bieden een breed pakket van diensten aan zoals technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

MAN network van hoge kwaliteit

Onze producten zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij de kennis altijd intern geborgd is. De producten die wij verkopen kennen wij tot in detail. Ons uitgangspunt is: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’. Onze specialisten ontwerpen zelf ook diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden. Ook deze fabrikanten hebben wij geselecteerd op kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in de netwerkindustrie hebben we een grondige kennis van alle gangbare technieken. Met een MAN network van Netways Europe heeft u een snel, betrouwbaar, stabiel en veilig internet.

Meer weten over MAN network?

Bent u nieuwsgierig of een MAN network iets voor uw organisatie is? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Dat betekent dat wij sámen met u werken aan de juiste oplossing. Met Netways Europe is het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber-netwerk uit te breiden zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden. Schakel ons in voor een netwerk dat optimaal en veilig functioneert en moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunt. Zo is uw organisatie klaar voor een toekomst waarin steeds hogere eisen aan het netwerk worden gesteld.