MAN network nodig?

Wilt u beschikken over een groter netwerk? Bent u op zoek naar een datanetwerk dat met hoge snelheid lokale netwerken verbindt over een groter gebied, zoals een stad? Dan is een MAN network (Metropolitan Area Network) van Netways Europe precies wat u zoekt. Een MAN network valt tussen een LAN (Local Area Network) en een WAN (Wide Area Network) in. Met een MAN network zijn alle computers en andere apparaten over een groot stedelijk gebied met elkaar verbonden en kunnen optimaal met elkaar communiceren. Het is de perfecte oplossing voor een probleemloze communicatie tussen bijvoorbeeld het hoofdkantoor en verschillende filialen. Als uw organisatie hoge capaciteitseisen heeft in een grootstedelijk gebied dan is MAN network de perfecte oplossing voor u. Netways Europe werkt met een groot team van ervaren specialisten die voor u een netwerkinfrastructuur ontwerpen en onderhouden dat naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Met onze grote kennis van netwerkinfrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij veel voor uw organisatie betekenen. Wij bieden een breed pakket van diensten aan zoals technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

Meer weten over MAN network?

Heeft u een netwerk nodig waarbij meerdere gebruikers met elkaar verbonden zijn? Zoekt u een specialist die een netwerk kan ontwerpen dat bij uw organisatie past? Netways Europe heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij hebben door de jaren heen al vele afnemers mogen ondersteunen bij het ontwerp van een LAN network (Local Area Network),  MAN network (Metropolitan Area Network) of een WAN network (Wide Area Network). Samen met u, en waar nodig de input van fabrikanten, maken we een ontwerp dat past en waarbij gekeken zal worden naar de beste oplossing. Hierbij worden ook aspecten als CaPex en Opex meegewogen in de totaal oplossing. Een LAN network verbindt computers en andere apparaten in een lokaal beperkt gebied. Een Man network verbindt verschillende lokale netwerken (LAN’s) met elkaar en is geschikt voor een stedelijk gebied. Een WAN network is verspreid over een groot oppervlak zoals een land of een continent. Als blijkt dat een MAN network voor uw organisatie het meest geschikt is dan gaat ons team van specialisten er graag mee aan de slag. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Wij helpen u met al uw vraagstukken op het gebied van architectuur, ontwerp en apparatuur voor netwerk infrastructuren.

MAN Network van hoge kwaliteit

Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerk oplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Al onze producten zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten zodat de kwaliteit hoog is. Ons aanbod van diensten is breed. U kunt bij ons terecht voor technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. We werken met een groot team van specialisten grote kennis hebben van de producten waar zij mee werken. Diverse toepassingen worden door onszelf ontwikkeld en onder onze specificaties gefabriceerd.

Meer weten over MAN network?

Wij werken op basis van een zeer klantgericht methode en dat wil zeggen dat wij sámen met u werken aan de juiste oplossing. Netways Europe zorgt voor een MAN network waarmee u helemaal up to date bent. U krijgt een veilig, snel, flexibel en betrouwbaar netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunt en voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Uw medewerkers kunnen 24/7 probleemloos hun werk doen. Als u wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij weten waarover wij praten en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.