MAN network nodig?

Wilt u beschikken over een groter netwerk? Bent u op zoek naar een datanetwerk dat met hoge snelheid lokale netwerken verbindt over een groter gebied, zoals een stad? Dan is een MAN network (Metropolitan Area Network) van Netways Europe precies wat u zoekt. Een MAN network valt tussen een LAN (Local Area Network) en een WAN (Wide Area Network) in. Met een MAN network zijn alle computers en andere apparaten over een groot stedelijk gebied met elkaar verbonden en kunnen optimaal met elkaar communiceren. Het is de perfecte oplossing voor een probleemloze communicatie tussen bijvoorbeeld het hoofdkantoor en verschillende filialen. Als uw organisatie hoge capaciteitseisen heeft in een grootstedelijk gebied dan is MAN network de perfecte oplossing voor u. Netways Europe werkt met een groot team van ervaren specialisten die voor u een netwerkinfrastructuur ontwerpen en onderhouden dat naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Met onze grote kennis van netwerkinfrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij veel voor uw organisatie betekenen. Wij bieden een breed pakket van diensten aan zoals technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service.

ROADM

De PL-1000RO van PacketLight biedt ROADM-functionaliteit op basis van de meest geavanceerde next-generation golflengte-selectie switch (WSS) -technologie.

Lees Meer

Optical Amplifiers

Het PL-1000IL DWDM-platform van PacketLight is een 1U-chassis dat is ontworpen om een verscheidenheid aan optische toepassingen te ondersteunen, zoals het uitbreiden van het budget voor optische verbindingsvermogen voor het bouwen van lange afstands DWDM-oplossingen.

Lees Meer

Passive WDM

PacketLight’s PL-300 biedt passieve optische functies voor 4-96 DWDM-golflengte mux / demux, 4-16 CWDM-golflengte mux / demux, optische dispersiecompensatiemodule (DCM), optische add-and-drop (OADM’s), splitters en combiners.

Lees Meer

MAN network van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een specialist die een MAN network voor u aan kan leggen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u mee denkt en het beste uit een MAN network kan halen voor uw bedrijf? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Door de jaren heen hebben wij een team van meer dan 15 specialisten om ons heen verzameld, dat graag de handen ineen slaat om uw MAN network aan te leggen en indien nodig te upgraden. Door de jaren heen is er veel veranderd met betrekking tot glasvezel en netwerksnelheden. Als u op zoek bent naar een datanetwerk, dat met hoge snelheid lokale netwerken verbindt over een groter gebied, zoals een stad, dan is een MAN network precies wat u nodig heeft. Met onze jarenlange ervaring in de netwerkindustrie hebben we een grondige kennis van alle gangbare technieken. Met een MAN network van Netways Europe heeft u een snel, betrouwbaar, stabiel en veilig internet. Meer weten over de voordelen van een MAN network? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Laat u verrassen door onze kennis, vaardigheden, diensten en producten om een MAN network nog beter te maken. Wij zien uw aanvraag voor het upgraden of samenstellen van een MAN network gaan tegemoet.

 

MAN network van Netways Europe

Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren. Met onze grote kennis van netwerkinfrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij veel voor uw organisatie betekenen. We bieden producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen, die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. Netways Europe werkt met een groot team van ervaren specialisten, dat voor u een netwerkinfrastructuur ontwerpt en onderhoudt en dat naadloos aansluit op de behoeften van uw organisatie. Netways Europe werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Dat betekent dat wij sámen met u werken aan de juiste oplossing.

Meer weten over een MAN network?

Wilt u meer weten over de voordelen en de mogelijkheden van een MAN network? Heeft u een goede netwerkverbinding nodig in een krachtig gebied? Neem dan direct contact met ons op. Een MAN network valt tussen een LAN (Local Area Network) en een WAN (Wide Area Network) in. Met een MAN network zijn alle computers en andere apparaten over een groot stedelijk gebied met elkaar verbonden en kunnen optimaal met elkaar communiceren.