LAN solutions nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met LAN solutions? Bent u op zoek naar een LAN solutions specialist die met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. U bent bij Netways Europe aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie weten wij als geen ander wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Wij begrijpen als geen ander dat uw gegevens beschermd moeten zijn tegen cyber aanvallen en andere vervelende storingen. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u dat voorkomen. LAN is een netwerk dat computers en andere toestellen die zich in een lokaal beperkt gebied bevinden, met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat deze goed met elkaar kunnen communiceren. De medewerkers van Netways Europe denken niet in problemen maar zij denken in oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en maak direct een afspraak!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Netways Europe, uw LAN solutions specialist

Bent u voor uw organisatie geïnteresseerd in een Local Area Network? Wilt u dat alle computers en andere apparaten in een lokaal beperkt gebied met elkaar verbonden zijn en optimaal met elkaar kunnen communiceren. Netways Europe biedt LAN solutions voor uw bedrijf. Een goede netwerkverbinding is voor uw medewerkers heel belangrijk om hun werk goed te kunnen doen. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij zorgen er met LAN solutions voor dat uw netwerkinfrastructuur aansluit op de behoeften van uw organisatie. Onze team van specialisten heeft een grote kennis van netwerk infrastructuren waarbij de focus op glasvezelcommunicatie is. Netways Europe biedt een breed pakket van diensten aan waarvan u gebruik kunt maken: technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Onze producten zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die door ons geselecteerd zijn op kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring in de netwerkindustrie hebben we een diepgaande kennis van alle gangbare technieken. Ons uitgangspunt is: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’.

Meer weten over LAN Solutions

Wilt u weten of de LAN solutions die wij aanbieden ook iets is voor uw organisatie? Neem eens een kijkje op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering. Dat wil zeggen dat wij samen met ú werken aan de juiste oplossing. Met LAN solutions wordt uw netwerk flexibeler zodat het moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en uw netwerk voldoet aan de strengste beveiligingseisen.

Probleemloos uitbreiden netwerk met LAN solutions

Wij gebruiken DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber-netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Dit is een uitgebreidere versie van CWDM. Met LAN is uw organisatie klaar voor de toekomst! Met LAN krijgt u een snel en betrouwbaar internet waar u tijd en kosten mee bespaart. Voor een goed presterend intern bedrijfsnetwerk biedt Netways Europe de oplossing. Wij bieden onze relaties naast oplossingen afgestemd op eisen en wensen, een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar gedurende de hele productcyclus.