LAN network

Bent u geïnteresseerd in een LAN network voor uw organisatie? Met een Local Area Network worden alle computers en andere apparaten in een lokaal beperkt gebied met elkaar verbonden zodat de communicatie optimaal is. Met een goede netwerkverbinding kunnen uw medewerkers effectiever werken. Netways Europe kan voor u een LAN network realiseren zodat traagheid en storingen tot het verleden behoren. Wij hebben kennis van netwerkstructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie en zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met netwerk infrastructuren en ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag. Investeren in een netwerk is verstandig. De steeds hogere eisen die aan uw netwerk worden gesteld gaan een probleem vormen als u geen actie onderneemt. Netways Europe biedt een breed dienstenpakket aan. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Zorg dat uw netwerk klaar is voor de toekomst zodat het moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen. Met onze jarenlange ervaring in de netwerkindustrie hebben we een gedegen kennis van alle gangbare technieken en die zetten we ook graag voor u in.

LAN network van hoogwaardige producten

Wij bieden producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij de kennis altijd intern geborgd is; onze specialisten weten waar zij over praten. Ons motto is: Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet. Ook ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij selecteren op kwaliteit. Met een LAN network van Netways Europe is het mogelijk om uw Darkfiber netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen.

Meer weten over LAN network

Wilt u weten of een LAN network ook iets is voor uw organisatie? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en dat wil zeggen dat wij betrokken zijn bij onze klant en dat we samen met ú werken aan de juiste oplossing. Deze consultatieve benadering past bij Netways Europe. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag om een netwerk op te zetten dat helemaal op de behoeften van uw organisatie is afgestemd. Daarnaast bieden wij u een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar er altijd voor u is. Kies voor een snel, flexibel, betrouwbaar LAN network van Netways Europe.