LAN connectivity nodig?

Bent u op zoek naar LAN connectivity? Bent u op zoek naar een expert die u verder kan helpen met LAN connectivity dat past bij uw bedrijf? Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Door gebruik te maken van onze diensten bent u verzekerd van een goede netwerkverbinding met de juiste snelheden die passen bij uw bedrijf. LAN is een netwerk dat computers en andere toestellen die zich in een lokaal beperkt gebied bevinden, zodanig met elkaar verbindt dat deze met elkaar kunnen communiceren. Indien dit niet op de juiste manier gebeurt kunt u uw werk niet goed uitoefenen en kunnen uw klanten en/of medewerkers geen gebruik maken van een goede netwerkverbinding. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact opnemen met één onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Netways Europe, uw LAN connectivity specialist

Wilt u meer weten over LAN connectivity? LAN staat voor Local Area Network en het zorgt ervoor dat computers en apparaten in een beperkt gebied zoals een kantoor, campus of huis met elkaar kunnen communiceren. Met Lan connectivity kunnen uw medewerkers ongestoord en snel hun werk doen. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk structuren en wij helpen u graag bij het ontwerpen, implementeren en beheren van uw LAN netwerk. Wij zijn uw leverancier van hig-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber optic infrastructuren (glasvezel). Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met LAN connectivity en hebben al vele ondernemers kunnen ondersteunen bij het ontwerp van LAN, WAN en MAN. Wij helpen u met de juiste architectuur en design van een oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Netways Europe heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren waarbij wij een sterke focus hebben op glasvezelcommunicatie. Wij werken alleen met producten van hoge kwaliteit die afkomstig zijn van fabrikanten die door ons zorgvuldig zijn geselecteerd. De kennis van deze producten is altijd intern geborgd. Ons grote team van specialisten luistert graag naar uw wensen om te komen tot een oplossing die aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

Breed dienstenaanbod voor LAN connectivity

Ons dienstenaanbod bestaat uit het geven van technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage, pre-staging en testen, refurbishing & recycling en support en service. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode door sámen met u te werken aan de juiste oplossing. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering. Wij bieden onze relaties naast oplossingen afgestemd op hun eisen en wensen een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning. Ook na levering kunt u op ons rekenen! Als er onvoldoende kennis, ervaring of tijd aanwezig is binnen uw organisatie dan is er ook de mogelijkheid dat wij het gehele traject van pre-sales, architectuur en design op basis van consulting van u overnemen.

Vragen over LAN connectivity?

Wilt u meer weten over LAN connectivity dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Kies bij de aanleg, uitbreiding of beheer van uw netwerk infrastructuur voor de deskundigheid van een ervaren netwerk specialist. Als wij voor u aan de slag gaan met LAN connectivity dan kunt u rekenen op een netwerk dat 24/7 perfect functioneert. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk klaar is voor de toekomst en moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen.