LAN connectivity nodig?

Bent u op zoek naar LAN connectivity? Bent u op zoek naar een expert die u verder kan helpen met LAN connectivity dat past bij uw bedrijf? Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Door gebruik te maken van onze diensten bent u verzekerd van een goede netwerkverbinding met de juiste snelheden die passen bij uw bedrijf. LAN is een netwerk dat computers en andere toestellen die zich in een lokaal beperkt gebied bevinden, zodanig met elkaar verbindt dat deze met elkaar kunnen communiceren. Indien dit niet op de juiste manier gebeurt kunt u uw werk niet goed uitoefenen en kunnen uw klanten en/of medewerkers geen gebruik maken van een goede netwerkverbinding. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt eens een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact opnemen met één onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Netways Europe, uw LAN connectivity specialist

Heeft u voor uw organisatie LAN connectivity nodig? Bij Netways Europe bent u aan het juiste adres. Wij hebben diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. LAN connectivity zorgt voor een goed presterend intern bedrijfsnetwerk en de voordelen zijn onder andere snelheid, duurzaamheid en lage onderhoudskosten. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). LAN (Local Area Network) is een netwerk dat computers en andere apparaten met elkaar verbindt in een lokaal beperkt gebied. Ook het beheer van een lokaal netwerk met verschillende apparaten kan ingewikkeld zijn. Door Netways Europe in te schakelen krijgt u een netwerk dat afgestemd is op uw organisatie, soepel loopt en veilig is. Een goede netwerkverbinding zorgt voor tevreden medewerkers en klanten. Netways Europe biedt een breed dienstenpakket dat bestaat uit het geven van technisch advies, netwerk ontwerpen maken, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en het geven van support en service. Wij werken met producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Diverse toepassingen worden onder onze specificaties ontwikkeld en gefabriceerd door geselecteerde fabrikanten. Ons uitgangspunt is: Wij verkopen wat we weten en wij weten wat we verkopen.

De LAN connectivity specialist

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en ons grote team van specialisten kan elke uitdaging aan. Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag. Bent u benieuwd of de toepassing van LAN ook iets is voor uw onderneming? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering. Dat is een zeer klantgerichte methode waarbij we samen met ú werken aan de juiste oplossing voor uw organisatie. Met een LAN netwerk bent u klaar voor de toekomst en bent u verzekerd van een netwerk dat moeiteloos de hogere eisen aankan.

Eenvoudig beheer netwerk

Met een netwerk dat helemaal is afgestemd op de behoeften van uw organisatie wordt het beheer van uw netwerk een stuk eenvoudiger. Het verbetert de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf terwijl de kosten worden geminimaliseerd. Voor een goed functionerend LAN netwerk heeft u de expertise van een specialist nodig. Netways Europe is die specialist die graag voor u aan de slag gaat. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. U kunt uw netwerk uitbreiden zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden. Kies voor de expertise van Netways Europe!