Infrastructure management

Wilt u zowel de efficiëntie als de veiligheid verbeteren van uw infrastructure management? Bent u op zoek naar een specialist die dit voor u kan realiseren? Wees welkom bij Netways Europe, wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Wij zorgen voor infrastructure management die aansluit bij de behoeften van uw organisatie. Wij zijn uw leverancier van hogh-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Als wij uw infrastructure management verzorgen dan kunt u er blind op vertrouwen dat u een snel, veilig, flexibel en veilig netwerk heeft. Vertragingen en storingen behoren tot de verleden tijd en kunt 24/7 gebruik maken van een optimaal functionerend netwerk. Wij hebben veel kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Netways Europe biedt een breed dienstenpakket aan. Zo kunt u bij ons aankloppen voor technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij elke uitdaging aan en ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag. Het is verstandig om te investeren in infrastructure management want de ontwikkelingen blijven niet stilstaan en er wordt steeds meer van uw netwerk gevraagd.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Infrastructure management van Netways Europe

Valt er wel wat te verbeteren aan uw infrastructure management? Netways Europe biedt uitkomst! Wij hebben grondige kennis van netwerk infrastructuren en hebben jarenlange ervaring in de netwerkindustrie. Onze focus ligt op glasvezelcommunicatie. Aan uw netwerk worden steeds hogere eisen gesteld en investeren in uw infrastructure management is dan ook heel verstandig. Wij werken met een groot team van specialisten die infrastructure management op maat voor u kunnen realiseren. Netways Europe is dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Als u ons inschakelt dan kunt u rekenen op een snel, flexibel en veilig netwerk dat 24/7 optimaal functioneert. Vertragingen en storingen behoren tot de verleden tijd en u bespaart veel tijd en kosten. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van netwerk infrastructuren en bieden een breed dienstenpakket. Ons dienstenpakket bestaat uit: technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Wij kunnen het hele traject van infrastructure management van u overnemen op basis van consulting. Wij staan dag en nacht voor u klaar met support en service.

Infrastructure management van hoge kwaliteit

Alle producten waar wij mee werken zijn van hoge kwaliteit. Sommige toepassingen zijn door onze eigen specialisten ontwikkeld en worden onder onze specificaties gefabriceerd door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. De kennis van alle producten is intern geborgd. Ons uitgangspunt is niet voor niets: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’. Onze manier van werken is zeer klantgericht. Door onze consultatieve marktbenadering waarbij we sámen met u werken aan de juiste oplossing, onderscheiden we ons van andere netwerk aanbieders. De techniek waarbij DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) gebruikt wordt in combinatie met Darkfiber maakt het mogelijk om uw netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen.

Vragen over infrastructure management?

Wilt u weten of wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Onze specialisten vertellen u graag meer over onze producten en onze werkwijze. Bespaar tijd en kosten en voorkom fouten door Netways Europe in te schakelen. Wij ontwerpen infrastructure management op maat zodat u een flexibel, veilig en kosteneffectief netwerk heeft. Voor een betrouwbaar netwerk en deskundig netwerkbeheer is Netways Europe het juiste adres. U kunt zich focussen op uw onderneming terwijl het netwerk management voor onze rekening nemen. Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en staan graag voor u klaar!