Huawei support nodig?

Bent u op zoek naar Huawei support? Huawei is een aanbieder die netwerkapparatuur levert voor data, opslag- spraak- en videodiensten. Gaat het niet helemaal naar wens? Wij zorgen voor Huawei support op maat. Ons team staat dagelijks voor u klaar als het gaat over Huawei support. Wij hebben een groot team met specialisten die u graag willen helpen. Huawei is vastbesloten om digitale communicatie naar elke organisatie te brengen. Wist u dat onder ander de overheid gebruikt maakt van apparatuur van Huawei? Huawei wordt vooral gebruikt in de sectoren financiën, energie, transport, productie en andere sectoren. Dit komt omdat Huawei bekend staat om de technologische sterke punten op het gebied van cloud computing, big data, het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI) om klanten te voorzien van open, flexibele en beveiligde ICT-infrastructuur. Maakt u gebruik van Huawei, maar werkt het niet naar behoren of lukt het niet om alle functies te gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bieden u Huawei support aan. Onze experts weten waar zij over praten op het gebied van Huawei.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Technisch advies bij Huawei support

Heeft u een Huawei support specialist nodig? Al meer dan 20 jaar zijn wij het adres als u op zoek ben naar gespecialiseerd technisch advies op het gebied van Huawei support. Niet alleen op Huawei producten maar zo veel meer! Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet zijn de speerpunten waar Netways Europe voor staat. Wij hebben een team vol met experts klaarstaan voor u die weten waarover zij praten. Wij hebben een aantal jaar geleden besloten om ons portfolio te verkleinen en met volle specialisten diepgaande kennis op te doen en deze door te geven aan u. Heeft u hulp nodig bij het operationeel houden van uw netwerk? Netways Europe beschikt over een support portal waar u ons kunt raadplegen voor technische hulp. 

Refurbishing en recycling

Bent u aan het kijken wat de mogelijkheden van Huawei apparatuur voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij verkopen ook refurbishing apparatuur. Heeft u apparatuur wat u niet meer gebruikt? Dan komen wij dit graag ophalen om refurbishing uit te voeren. Dit houdt in dat wij uw oude apparatuur een tweede leven inschieten of indien u dat wenst kunnen recyclen. Bij recyclen zorgen wij ervoor dat er gebruik gemaakt wordt van milieuvriendelijke verwerking en dat er hergebruik gemaakt wordt van zoveel mogelijk grondstoffen. Vanuit refurbishing kan gebruikte apparatuur weer hergebruikt worden voor bedrijven die net met dit systeem gaan werken en het willen leren kennen.