GPON network nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een GPON network kan realiseren, na het ontwerp ervan? U bent van harte welkom bij Netways Europe, een betrouwbaar, gespecialiseerd bedrijf, bekend in de regio en ver daarbuiten. Netways Europe is u graag van dienst met onze jarenlange ervaring op het gebied van het inrichten van uw GPON network, of om te zorgen voor het maken van een netwerk op maat. GPON Based Fiber Broadband Access betreft een reeks geavanceerde GPON-elementen die zijn ontworpen voor next-generation optische toegangsnetwerken, die gebruikt worden in FTTH-(Fiber-to-the-Home) en FTTB-(Fiber-to-the-Building) toepassingen. Het adresseert de snelgroeiende vraag die serviceproviders hebben op het gebied van flexibele breedbandoplossingen met een hoge capaciteit om opkomende videotoepassingen (bijv. HDTV, VOD) te ondersteunen bij aggregatie van backhaul-verkeer van LTE-cellocaties, gebouwimplementaties, enterprise VPN Services en SD-WAN-netwerken op basis van het NFV-paradigma.
Netways Europe beschikt over diepgaande kennis van de producten die we verkopen en we voorzien u hiermee van alle relevantie adviezen om tot een goede oplossing te komen voor uw klant, omdat onze experts met u meedenken. U kunt de bij ons gekochte componenten laten assembleren, stagen en testen en op deze manier onaangename verrassingen bij implementatie voorkomen.

TJ1400-OLT

TJ1400 is beschikbaar als een volledige oplossing die zowel OLT- (Optical Line Terminal) als ONT (Optical Network Terminal) -platforms omvat. Het biedt een van de meest compacte OLT-realisaties op de markt van vandaag met talloze transportprotocol-opties; TDM, Ethernet, OTN en C / DWDM.

Lees meer

GPON network specialist nodig?

Op zoek naar een GPON network? Als u op zoek bent naar een GPON network specialist, dan heeft u de juiste stap gezet door Netways Europe te benaderen, want dankzij onze ervaring in de netwerkindustrie beschikken wij over een gedegen en up-to-date kennis van alle gangbare technieken. Bij het ontwerp van uw ethernet- of glasvezelnetwerk bieden we u graag de benodigde ondersteuning. Netways Europe werkt samen met ADVA optical (telecomaanbieder die netwerkapparatuur levert voor data, opslag-, spraak- en videodiensten). Wij zijn gespecialiseerd in assemblage (pre-staging en testen), technisch advies, refurbishing & recycling, netwerkontwerp, support en service. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijk geprijsde, high-end netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel).

Meer weten over GPON network?

Netways Europe is een vooraanstaande importeur en Value-add distributeur. Dankzij een team ervaren specialisten onderscheidt Netways Europe zich door een klantgerichte marktbenadering, wat concreet betekent dat we nauw samenwerken met u, om tot de juiste oplossing voor uw klanten te komen. In ruim 20 jaar hebben wij een diepgaande kennis van netwerk-infrastructuren opgebouwd, met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Naast oplossingen gericht op de specifieke wensen en situatie van de klant, biedt Netways Europe wij een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning. En nog mooier: deze niet stopt na levering, maar blijft gelden gedurende de hele productcyclus. De producten die u bij ons koopt, komen van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten; daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit, maar altijd voldoen aan de specificaties van Netways Europe.
Wilt u weten of de diensten en het GPON network van Netways Europe van waarde kunnen zijn voor uw onderneming? Neem dan eens een kijkje op onze website; eventuele vragen beantwoorden wij graag.