Fiber support nodig?

Voldoet het bestaande netwerk van uw organisatie niet meer aan de behoeften? Bent u op zoek naar een leverancier die een oplossing heeft? Netways Europe is uw netwerk specialist met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij kunnen u deskundig fiber support geven zodat uw netwerk optimaal functioneert en klaar is voor de toekomst. Diensten met een hoge brandbreedte zijn storingsgevoelig met alle narigheid van dien. Met een glasvezelnetwerk en de juiste fiber support krijgt u een stabiele, betrouwbare en veilige verbinding die ook schaalbaar is. Netways Europe is leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). De combinatie van DWDM (Dense Wavelenght Division Multeplexing) maakt het mogelijk om de capaciteit van het netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Door te investeren in glasvezelcommunicatie bent u zeker van een snel netwerk dat 24/7 operationeel is. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, fiber support, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Ons team van specialisten ontwerpt samen met u een netwerk op maat dat helemaal is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Fiber support voor al uw vraagstukken

Op zoek naar een specialist voor Fiber support? Netways Europe heeft de nodige kennis en expertise in huis om een passend netwerk te realiseren voor uw organisatie. Wij bieden producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij hebben geselecteerd hebben op kwaliteit. De producten waarmee wij werken zijn onder andere Huawei. xPON en Ethernet zijn slimme netwerken die toekomstgericht zijn. Wij zorgen voor een netwerk dat flexibel is, moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen en maximaal veilig is.

Klantgerichte fiber support

Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk structuren. Of het nu gaat om het verbinden van nevenlocaties, datacentra of een IOT-oplossing. Wij helpen u met de juiste architectuur en design die bij uw wensen aansluit. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u deskundige ondersteuning bieden bij het optimaal laten functioneren van uw netwerk. Netways Europe onderscheidt zich door een consultatieve marktbenadering wat een zeer klantgericht methode is. Wij bieden onze klanten fiber support met een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering, maar geldt gedurende de hele productcyclus. Wilt u graag meer weten over onze producten en diensten? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over!