Fiber solutions

Heeft u problemen met uw huidige netwerk? Is het te traag of zijn er vaak storingen? Welkom bij Netways Europe: dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Wij bieden fiber solutions en zijn de specialist die u kan helpen met het opzetten en beheren van een netwerk dat betrouwbaar, veilig, snel en flexibel is. Met de fiber solutions van Netways Europe bent u klaar voor de toekomst, want de eisen die aan uw netwerk worden gesteld zullen alleen maar toenemen. Netways Europe biedt een breed dienstenpakket aan waarmee zij uw organisatie op alle IT-gebieden kunnen ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Het is verstandig om te investeren in fiber solutions voor uw netwerk. Nieuwe toepassingen kunnen moeiteloos ondersteund worden en u bent maximaal beveiligd tegen cybercrime. Ook veiligheid van uw netwerk moet serieus genomen worden nu de bedreigingen steeds geavanceerder worden. Voor fiber solutions gebruiken wij DWDM in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber-netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Dit is de uitgebreidere versie van CWDM.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Fiber solutions op basis van klantgerichte methode

Bent u benieuwd of onze fiber solutions ook iets voor uw organisatie zijn? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken. Ons team van specialisten werkt op basis van een zeer klantgerichte methode. Met onze consultatieve benadering werken wij samen met ú aan de beste oplossing voor uw netwerk. Netways Europe is niet alleen bezig met het verkopen van producten maar wij voelen ons betrokken bij onze klanten. Onze experts hebben grondige kennis van de producten waar wij mee werken. Ons motto is: Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet.

Ervaring met fiber solutions

Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring met glasvezel en wij gaan met elke nieuwe uitdaging enthousiast aan de slag. Onze producten zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij de kennis altijd intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. Wij zorgen voor een netwerk dat compleet is afgestemd op de behoeften van uw organisatie, dat 24/7 operationeel is en dat maximaal beveiligd is. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieven netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic (glasvezel). Neem vandaag nog contact met ons op!