De beste fiber services specialist

Een netwerk dat aansluit op de behoeften van uw organisatie en meegroeit met de steeds hogere eisen die gesteld worden, is dat wat uw organisatie nodig heeft? Netways Europe uit Houten heeft voor u de oplossing. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerkstructuren en leveren hoogwaardige fiber services. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij helpen u met al uw vraagstukken op het gebied van architectuur, ontwerp en apparatuur voor netwerkinfrastructuren. Samen met u, en waar nodig met de input van fabrikanten maken we een ontwerp dat past bij de behoeften van uw organisatie. Netways Europe heeft diepgaande van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Met onze fiber services krijgt u een snel, flexibel en veilig netwerk waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst. Door ons team van specialisten in te schakelen is de communicatie binnen en buiten uw organisatie 24/7 gewaarborgd en zal deze altijd optimaal functioneren. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, fiber services, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben al veel organisaties gebruik gemaakt van onze expertise.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Fiber services met hoogwaardige producten

Op zoek naar een specialist voor uw Fiber services? Wij bieden producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Ethernet en xPON, van de marktleider in telecommunicatie Huawei, zijn slimme en goed ontworpen producten die moeiteloos met toekomstige ontwikkelingen kunnen meegroeien. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit. Als u Netways Europe inschakelt krijgt u een flexibel netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen. Met onze fiber services kunt u gemakkelijk en veilig gebruik maken van uw eigen datacenter.

Vragen over fiber services?

Wilt u weten of Netways Europe ook iets voor uw organisatie kan betekenen? Wij nodigen u uit o vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering en werken op basis van een zeer klantgerichte methode. Samen met u werken we aan de juiste oplossing. Wij gebruiken DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Als er onvoldoende kennis binnen uw organisatie aanwezig is dan kunnen wij ook het gehele traject op basis van consulting van u overnemen. Wij gaan graag voor u aan de slag!