Hoogwaardige fiber products

Op zoek naar fiber products? Wilt u een netwerk dat 24/7 probleemloos functioneert en kan inspelen op de steeds hogere eisen die gesteld worden aan de IT-afdeling van uw organisatie? Netways Europe kan u hierbij de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Met onze diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij samen met u een netwerk ontwerpen dat geheel is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben al veel afnemers ondersteund bij het ontwerp van LAN (Local Area Network), WAN (Wide Area Network) en MAN (Metropolitan Area Network). U kunt bij ons terecht voor diverse diensten zoals technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Onze fiber products zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Kost het huidige netwerk veel tijd en moeite en kan het niet aan de behoeften voldoen? Met een glasvezel netwerk infrastructuur van Netways Europe krijgt u een sneller, veiliger en betaalbaar netwerk.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Grotere capaciteit met fiber products

Heeft u Fiber products nodig? DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber maakt het mogelijk om de capaciteit van het netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. Netways Europe ontwikkelt zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die geselecteerd zijn op kwaliteit. Naast oplossingen voor uw netwerk bieden wij ook een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning. Ethernet en xPON, van de marktleider in telecommunicatie Huawei, zijn slimme en goed ontworpen netwerken waarmee uw organisatie klaar is voor de toekomst. Wij zorgen voor een flexibel netwerk dat moeiteloos nieuwe toepassingen kan ondersteunen. Wij verwerken glasvezelcommunicatie in een netwerk op maat.

Klantgericht oplossing met fiber products

Netways Europe onderscheidt zich door een consultatieve marktbenadering. Deze klantgerichte methode houdt in dat we samen met u werken aan de juiste oplossing. Of het nu gaat om verbinden van nevenlocaties, datacentra of een IOT oplossing, wij helpen u met de juiste architectuur en design. Als er onvoldoende kennis binnen uw organisatie aanwezig is dan kunnen wij ook het gehele traject op basis van consulting van u overnemen. Kies voor de fiber products van Netways Europe, kies voor een netwerk dat dag en nacht operationeel is. Er is meer mogelijk dan u denkt, onze ervaren specialisten vertellen u er graag meer over.