Fiber optic connectivity van Netways Europe

Heeft u ondersteuning nodig bij het ontwerp van uw Ethernet- of glasvezelnetwerk dan is Netways Europe u graag van dienst. Voor optimale fiber optic connectivity heeft u de deskundigheid van een specialist nodig. Netways Europe is uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en glasvezel infrastructuren. Met onze jarenlange ervaring en sterke focus op glasvezelcommunicatie kunnen wij uw organisatie klaar maken voor de toekomst. De ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel en met fiber optic connectivity kunt u moeiteloos inspelen op de steeds hogere eisen die gesteld worden. Met onze diepgaande kennis van netwerk infrastructuren ontwerpen wij samen met u een netwerk dat compleet is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. U bent met een eigen netwerk niet afhankelijk van anderen en houdt grip op de kosten. Wij bieden een breed pakket van producten en diensten aan. Wij zijn gespecialiseerd in technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (prestaging en testen), refurbishing & recycling, support en service. Onze producten zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten (Opticonnect, Adva, Huawei en Packetlight) waarbij altijd de kennis intern geborgd is.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Fiber optic connectivity voor veilig netwerk

Op zoek naar een fiber optic connectivity specialist? Netways Europe zorgt niet alleen voor een netwerk dat optimaal functioneert en een communicatie die 24/7 gewaarborgd is, maar u krijgt ook een netwerk dat voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Met de huidige cybercrime is maximale beveiliging erg belangrijk. Daarbij is uw netwerk flexibel en kan het moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunen. Met de techniek waarbij DWDM (Dense Wavelenght Division Multiplexing) wordt gebruikt in combinatie met Dark fiber is het mogelijk om de capaciteit van het netwerk uit te breiden zonder meer vezels aan te hoeven leggen. U kunt bij ons terecht voor al uw netwerk gerelateerde vraagstukken. Onze ervaren specialisten gaan ook voor uw organisatie graag aan de slag. 

De fiber optic connectivity specialist

Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring met complexe netwerk infrastructuren en we hebben al vele afnemers ondersteund bij het maken van een ontwerp op maat. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode en onderscheiden ons door een consultieve marktbenadering. Als er onvoldoende kennis, ervaring of tijd voorhanden is binnen uw organisatie dan kunnen we het gehele traject van pre-sales, architectuur en design op basis van consulting van u overnemen. Ook kunt u ons inschakelen voor de service en support die nodig is voor het operationeel houden van uw netwerk. Bent u benieuwd of fiber optic connectivity ook iets voor uw organisatie is? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer!