Fiber network

Heeft het bestaande netwerk van uw organisatie een upgrade nodig? Netways Europe is de specialist met kennis van netwerkstructuren waarbij wij een sterke focus hebben op glasvezelcommunicatie. Met een fiber network van Netways Europe krijgt u een stabiele, betrouwbare en veilige verbinding die ook schaalbaar is. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fyber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij gebruiken DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het fiber network uit te breiden zonder meer vezels hoeven aan te leggen. Aan het data netwerk van uw organisatie worden steeds hogere eisen gesteld en het is verstandig als u investeert in een fiber network waarmee u klaar bent voor de toekomst. Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, fiber network ontwerp, assemblage (prestaging en testen) refurbishing & recycling, support en service. Als u ons inschakelt dan zorgt ons grote team van specialisten ervoor dat de communicatie binnen en buiten uw organisatie gewaarborgd is en altijd optimaal verloopt. Onze specialisten ontwerpen een netwerk op maat dat helemaal is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Met een eigen netwerk heeft u alles zelf in de hand en houdt u grip op de kosten.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Fiber network van hoge kwaliteit

Kan het netwerk van uw organisatie wel een upgrade gebruiken? Bent u op zoek naar een specialist in fiber network? Netways Europe heeft een diepgaande kennis van netwerk infrastructuren waarbij de focus ligt op glasvezelcommunicatie. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan uw netwerk en wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij zijn dé distributeur voor glasvezel netwerk infrastructuren. Met een fiber network van Netways Europe krijgt u een snel, stabiel en flexibel netwerk dat voldoet aan de strengste beveiligingseisen. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Onze specialisten ontwerpen samen met u een fiber network dat geheel is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij onderscheiden ons door een consultatieve marktbenadering. Dit is een zeer klantgerichte methode waarbij wij sámen met u werken aan de juiste oplossing. Ons dienstenaanbod is breed. U kunt bij ons terecht voor technisch advies, netwerk ontwerp, assemblage (pre-staging en testen), refurbishing & recycling en support en service. Met een fiber network dat aansluit op uw wensen en behoeften heeft u een bedrijfsnetwerk dat altijd goed presteert. Wij begrijpen als geen ander dat uw netwerk 24/7 operationeel moet zijn en probleemloos moet functioneren.

Toekomstproof met fiber network

Met een fiber network van Netways Europe is uw organisatie klaar voor de toekomst. Het flexibele fiber network kan moeiteloos nieuwe toepassingen ondersteunen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ondersteunen van klanten bij het opzetten van een netwerk dat perfect aansluit bij hun organisatie. Ook voor uw organisatie gaan onze specialisten graag aan de slag. Wij werken enkel met producten van hoge kwaliteit die afkomstig zijn van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Daarnaast ontwikkelen wij zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten die wij geselecteerd hebben op kwaliteit. De kennis van deze producten is altijd intern geborgd. Een belangrijk uitgangspunt van ons is: ‘Weet wat je verkoopt en verkoop wat je weet’.

Vragen over fiber network

Bent u nieuwsgierig of een fiber network iets is voor uw organisatie? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Netways Europe is innovatief en wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Zo is het mogelijk om de capaciteit van het Darkfiber-netwerk uit te breiden zonder dat er meer vezels aangelegd hoeven te worden. Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft!