Fiber network

Heeft het bestaande netwerk van uw organisatie een upgrade nodig? Netways Europe is de specialist met kennis van netwerkstructuren waarbij wij een sterke focus hebben op glasvezelcommunicatie. Met een fiber network van Netways Europe krijgt u een stabiele, betrouwbare en veilige verbinding die ook schaalbaar is. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fyber Optic infrastructuren (glasvezel). Wij gebruiken DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing) in combinatie met Dark fiber. Deze techniek maakt het mogelijk om de capaciteit van het fiber network uit te breiden zonder meer vezels hoeven aan te leggen. Aan het data netwerk van uw organisatie worden steeds hogere eisen gesteld en het is verstandig als u investeert in een fiber network waarmee u klaar bent voor de toekomst. Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, fiber network ontwerp, assemblage (prestaging en testen) refurbishing & recycling, support en service. Als u ons inschakelt dan zorgt ons grote team van specialisten ervoor dat de communicatie binnen en buiten uw organisatie gewaarborgd is en altijd optimaal verloopt. Onze specialisten ontwerpen een netwerk op maat dat helemaal is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Met een eigen netwerk heeft u alles zelf in de hand en houdt u grip op de kosten.

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie via onderstaande mogelijkheden.

Contact

Fiber network van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een upgrade voor uw organisatie? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt over het upgraden van uw netwerk? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Netways Europe. Netways Europe is gespecialiseerd in technisch advies, fiber network ontwerp, assemblage (prestaging en testen) refurbishing & recycling, support en service. Vandaag de dag wordt aan het data netwerk van uw organisatie steeds hogere eisen gesteld. Het is verstandig als u investeert in een fiber network waarmee u klaar bent voor de toekomst van uw bedrijf. Wij raden het u aan om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt over het uitbreiden van uw fiber network. Netways Europe is dé specialist met kennis van netwerkstructuren waarbij wij een sterke focus hebben op glasvezelcommunicatie. Wij zien uw aanvraag voor het upgraden van en fiber network graag tegemoet.

20 jaar ervaring met Fiber network

Netways Europe heeft meer dan 20 jaar ervaring met het onderzoeken, uitbreiden en realiseren van netwerksnelheden. Wij zijn uw leverancier van high-end en kosteneffectieve netwerkoplossingen voor Ethernet en Fiber Optic infrastructuren (glasvezel). Netways Europe beschikt over een groot team van specialisten die graag de handen uit de mouwen steken om uw wensen te realiseren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij werken op basis van een zeer klantgerichte methode waardoor u, de klant, op de eerste plaats staat. Wij onderhouden korte lijnen met u zodat wij direct de juiste stappen kunnen ondernemen die aansluiten bij uw wensen. Wij bieden u producten aan van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Met een fiber network krijgt u een betrouwbaar, stabiel, snel en veilig netwerk. Het is verstandig om te investeren in fiber network omdat er steeds hogere eisen worden gesteld aan uw netwerk.

Uitbreiden van het Fiber network

Bent u benieuwd of wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het upgraden uw organisatie. Onze ervaren specialisten gaan graag voor u aan de slag. Wij bieden onze relaties naast oplossingen die zijn afgestemd op hun eisen en wensen, ook een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering, maar waar u tijdens de productcyclus op terug kunt vallen. Kies voor een fiber netwerk dat 24/7 operationeel is en optimaal functioneert.